Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 20 Nisan 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

MAKİNE EKİPMAN HİBE SÖZLEŞME İMZASININ SON TARİHİ 11 EKİM

SAMSUN (İHA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili İsmail Demir, makine ekipman alım hibe sözleşme imzalayacak olan yatırımcıların 11 Ekim tarihine kadar sözleşmeleri ilçe müdürlüklerinde imzalaması gerektiğini, aksi takdirde 2 yıl boyunca makine ekipmana başvuru yapamayacaklarını söyledi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın 2013 yılı 9. Etap KKYDP Makine Ekipman alımlarının desteklenmesi programı kapsamında Samsun’a 3 bin 58 adet makine ekipman hibe başvurusu yapıldığını belirten Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili İsmail Demir, “Yapılan bu başvurulara 14 milyon 382 bin 706 TL hibe ödemesi talep edilmiştir.
 
Tebliğde de belirtildiği üzere illere tahsis edilecek ödenek illerin tarım alanı, kırsal nüfus, tarımsal üretim değeri ve sosyoekonomik gelişmişlik endeksi kriterleri çerçevesinde bakanlığımızca belirlenmiş olup Samsun’a 3 milyon 50 bin 969 TL ödenek tahsis edilmiştir. 664 adet yatırımcı hibe sözleşmesi imzalamaya davet edilmiştir. İkinci defa ek olarak ilimize 1 milyon 676 bin 355 TL ek ödenek tahsis edilmiş olup 545 yatırımcı hibe sözleşmesi imzalamaya davet edilmiştir” dedi.
 
Hibe sözleşmeleri nihai listede yer alan yatırımcıların 11 Ekim 2013 tarihine kadar ilçe müdürlüklerine imzalatacaklarını belirten Demir, “Hibe sözleşmesi imzaladıktan sonra makine ekipman alımından vazgeçen yatırımcılar 2 yıl başka makine ekipmana başvuru yapamayacaklar” diye konuştu.

Ekleme Tarihi
04.10.2013
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Makine Ekipman Hibe Sözleşme
Link: Makine Ekipman Hibe Sözleşme İmzasının Son Tarihi 11 Ekim




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız