Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 03 Mayıs 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


Ekmekleri sıcak tuttu, ödülü aldı!

Üç saat boyunca ekmeklerin sıcaklığını muhafaza eden Olmuksan Taze Kutu’ya Ambalaj Sanayicileri Derneği’nden altın ve gümüş ödül!


Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD)’nin düzenlediği Ambalaj Ay Yıldızları 2013 yarışmasında, Olmuksan International Paper iki farklı kategoride Altın ve Gümüş ödüllerinin sahibi oldu.

İstanbul, Türkiye – Ekim 8, 2013 - Olmuksan International Paper’ın ekmek kutusu olarak tasarlanan yenilikçi ürünü Olmuksan Taze Kutu, bu yıl dördüncüsü düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda iki büyük ödül aldı. “Satış Noktası Sergileme - Sunum ve Muhafaza Ürünleri Kategorisi” Altın Ödülü’ne layık görülen Olmuksan Taze Kutu, “Gıda Kategorisi”nde de Gümüş Ödül’ün sahibi oldu.

Ekmekler Taze Kutu’da üç saat boyunca sımsıcak!


Olmuksan Taze Kutu’nun kapak tasarımı, kapalı taban ve yan yüzeyleri sayesinde kutu içerisindeki ekmekler üç saat boyunca sıcak olarak muhafaza edilebiliyor. Kapağın üzerinde bulunan özel delikler kutu içerisinde hava akışına imkan sağlıyor, fazla nemin dışarı atılmasıyla da ekmekler taze olarak saklanıyor. Olmuksan Taze Kutu’nun özel tasarımlı gövdesi, tek hareketle kolayca kullanıma hazır hale geldiği gibi katlanabilir oluşu da yüzde 40 daha fazla kutu stoklama avantajı sunuyor. Kutunun yere temasını engelleyen ayaklar, ürünü olumsuz dış etkenlerden koruyarak uzun süreli hijyen sağlıyor. Nakliye sırasında çekme ve itme hareketlerine uygun yapısı sayesinde ürün kolayca hareket ettirilebiliyor ve dayanıklı yapısı ortalama iki ay kullanım avantajı bulunuyor.

Taze Kutu’yu 250 fırıncı test etti!

Olmuksan Taze Kutu, sekiz ay boyunca ürün, kalite, sevkiyat, dağıtım, depolama alanlarından oluşan yoğun bir test sürecinden geçirildi. 250 fırıncının dahil edildiği pazar araştırması ve sekiz fırıncının katıldığı saha testleri sonucunda tasarımı tamamlandı.

Bakkal ve marketlerde, hijyen zincirini koruma amacıyla geliştirilen Olmuksan Taze Kutu, ekmeğin el değmeden standın içine yerleştirilmesini ve içindeki ekmek bittikçe yenilenmesiyle hijyeninin uzun süre korunmasını sağlıyor. Öte yandan, standın geniş yan yüzlerinin baskı yapılabilir özelliği, bakkallara veya nihai mamul üreticilerine, markalarını tanıtma ve reklam verme imkanı da oluşturuyor.

Olmuksan International Paper Hakkında:

Olmuksan International Paper, Türkiye oluklu mukavva ambalaj pazarının liderlerindendir. Geri dönüşümlü kağıt üreten iki kağıt fabrikası ve altı kutu tesisinde 900’ü aşkın çalışanıyla Türkiye’nin tüm bölgelerinde yer alan müşterilerine en yüksek kalitede ürün ve hizmet sunmaktadır.

Şirket, Kuzey Amerika, Avrupa, Latin Amerika, Rusya, Asya ve Kuzey Afrika'da üretim faaliyetleri yürüten, kağıt ve ambalaj sektörünün küresel lideri olan International Paper Kuruluşu’nun bir parçasıdır. International Paper yaklaşık 70,000 çalışanıyla stratejik olarak 24'ten fazla ülkede konumlanmaktadır. International Paper'ın 2012'deki net satışları 28 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir. International Paper’ın ürünleri ve yönetimiyle ilgili detaylı bilgi için www.internationalpaper.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
 

Ekleme Tarihi
10.10.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Ekmekleri sıcak tuttu, ödülü aldı, taze kutu, Olmuksan, ekmek
Link: Ekmekleri sıcak tuttu, ödülü aldı!




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız