Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


DenizBank Çukobirlik üyelerine avantajlar sunmaya devam ediyor!

DenizBank, Çukobirlik ile 2006’dan bu yana devam eden işbirliği protokolünü yeniledi. Çukobirlik üyesi tarımsal üreticiler DenizBank Üretici Kart’ları ile Çukobirlik satış noktalarından yapacakları tarımsal girdi alışverişlerine yönelik kredi faiz oranını yüzde 12’den kullanmaya devam edecek.


Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü yoğun faaliyetler ve sektöre sunduğu yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında birinci sırada yer alan DenizBank, Üretici Kart’la çiftçiye sunduğu avantajları her geçen gün artırıyor. DenizBank, Çukobirlik (S.S. Çukurova Pamuk, Yer Fıstığı ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği) üyelerine 2006’dan beri sunduğu avantajları, Birlik ile yenilediği anlaşmayla tarımsal üreticilere sunmaya devam edecek. Çukobirlik üyeleri; DenizBank Üretici Kart’ları üzerinden, Çukobirlik satış noktalarından yapacakları tarımsal girdi alışverişleri için ayrılmış kredi limiti faiz oranını yüzde 12’den kullanmayı sürdürecek.

Uygun maliyetli alışveriş

DenizBank’ın uyguladığı bu avantajlı faiz oranı sayesinde, Çukobirlik üyesi üretici müşterilere, bu birliğe ait satış noktalarından yapacakları mazot, gübre, zirai ilaç, yem, tohum, fide ve diğer tarımsal girdi alışverişlerini uygun maliyetle gerçekleştirme fırsatı sunuluyor.

“Desteğimiz artarak sürecek”


Konuyla ilgili açıklama yapan DenizBank Çukurova Bölge Müdürü Engin Eskiduman, “Bugüne kadar her zaman tarımsal üreticinin yanında olduk. Tarımda sahip olduğumuz sektörel uzmanlığımız ile üreticinin her türlü ihtiyacına yanıt verebiliyoruz. Üretici Kart ile tarım sektöründeki müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunarak hayatlarını kolaylaştırmayı hedefledik; bu kapsamda 400 bini aşkın Üretici Kart sahibi çiftçimiz bulunuyor. Finansman anlamında, üreticimizi yeni kredi modellerimiz, ürün ve hizmetlerimiz ile tanıştırmaya devam edeceğiz. Uygulayacağımız Üretici Kart faiz oranları ile üreticilerimiz çok önemli bir fırsata daha kavuştu. Artık üreticiler mazot, yem, gübre, tohum gibi tarımsal girdileri Çukobirlik satış noktalarından Üretici Kartları ile çok daha uygun koşullarda alabilecekler. Anlaşmalı birlik/kooperatif ve Ziraat Odaları aracılığı ile verdiğimiz ve özel limit tanımlanmış Üretici Kart adedi 100,000’i aşmıştır. Üreticilerimizi, bünyesinde birçok avantajı bulunduran Üretici Kart’ını kullanmaya davet ediyoruz. Tarım sektörüne desteğimiz artarak sürecek.” dedi.

Türkiye’de bir ilk olan “Üretici Kart” hakkında...
 
- Üreticiler Üretici Kartlarını; mazot, gübre, yem, tarım ilacı, tohum, tarım makinaları ve diğer tarımsal ihtiyaçları için anlaşmalı üye işyerlerinden alışveriş yaparak veya ATM’lerden nakit çekerek kullanabilirler.
 
- Geri ödemeler DenizBank’ın tüm tarım kredilerinde olduğu gibi ürünün hasat tarihinde yapılabilir.
 
- Nakit taşıma riskini ortadan kaldırır.
 
- Erken ödeme imkanı sunar.
 
- Anlaşmalı işyerlerinde kampanyalı tarımsal girdi alışveriş imkanı sağlar.
 
DenizBank Hakkında
 
DenizBank, gelişmekte olan Türk denizcilik sektörüne finansman sağlama hedefi ile bir kamu iktisadi teşebbüsü olarak 1938 yılında kurulmuştur. 1997 yılının başında, bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi'nden satın alınan DenizBank’ı, Avrupa'nın önde gelen finans gruplarından Dexia Ekim 2006’da bünyesine katmıştır. 6 yıl boyunca Dexia’nın ana hissedarlığında faaliyetlerini sürdüren DenizBank, 28 Eylül 2012 itibariyle Rusya’nın en büyük ve köklü bankası Sberbank çatısı altında hizmet vermeye devam etmektedir. DenizBank, kısa süre içerisinde Türkiye’nin sayılı bankalarından biri haline gelmiştir. 2003 yılında çeşitli finansal hizmetleri aynı çatı altında toplayan bir “finansal süpermarket” oluşturmak amacıyla DenizBank Finansal Hizmetler Grubu kurulmuştur. DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nun, Türkiye’nin 81 ilinde, iştiraklerin şubeleri dâhil toplam 685 şubesi ile 14 bine yakın çalışanı bulunmaktadır. DenizBank Finansal Hizmetler Grubu çatısı altında; DenizBank'ın yanı sıra altı yerli ve üç uluslararası finansal iştirak, dört yerli finansal olmayan iştirak ve Bahreyn'de bir şube faaliyet göstermektedir. DenizYatırım, EkspresYatırım, DenizYatırım Ortaklığı, DenizPortföy Yönetimi, DenizLeasing, DenizFaktoring, Intertech, DenizKültür, Bantaş ve Pupa grubun yerli; Eurodeniz, DenizBank AG ve DenizBank Moscow ise uluslararası iştirakleridir.


Sberbank hakkında
 
Sberbank of Russia, Rusya’nın en büyük bankası ve önde gelen global bir finans kurumudur. Sberbank Rusya’daki bankacılık sektörü aktiflerinin yaklaşık üçte birini elinde bulundurmakta olup ulusal ekonominin ana kreditörü ve Rusya’nın en fazla mevduat toplayan bankasıdır. Sberbank’ın kurucusu ve ana hissedarı olan Rusya Merkez Bankası, banka hisselerinin %50’si ile bir adet oy imtiyazlı hissesine sahiptir. Bankanın diğer hisseleri, yerli ve yabancı yatırımcılara aittir. Sberbank’ın 20 ülkede 110 milyondan fazla bireysel müşterisi ve 1 milyon kurumsal müşterisi bulunmaktadır. 18.000’den fazla şubesi ile Rusya’daki en geniş şube ağlarından birine sahip olan Sberbank’ın uluslararası operasyonları İngiltere, ABD, Bağımsız Devletler Topluluğu, Orta ve Doğu Avrupa ülkeleri, Türkiye ve diğer ülkelerde gerçekleştirilmektedir. Sberbank, Rusya Merkez Bankası tarafından verilen 1481 no’lu genel bankacılık lisansına sahiptir.

Ekleme Tarihi
11.10.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: DenizBank, Çukobirlik üyelerine, avantajlar, banka, tarımsal destek
Link: DenizBank Çukobirlik üyelerine avantajlar sunmaya devam ediyor!




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız