Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 28 Nisan 2024 Pazar
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


Anuga Gıda Fuarı’nda Manisalı Firmalar Öne Çıktı

MANİSA (İHA) - Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) üyeleri, Almanya'nın Köln şehrinde açılan Anuga 2013 Gıda Fuarı'nı gezerek ikili görüşmeler gerçekleştirdiler.
 
Fuarda Türk firmaları 11 numaralı holde kurutulmuş ve dondurulmuş gıda ile kuruyemiş, bakliyat, tatlı, zeytin, zeytinyağı gibi ürünleri sergilediler. Köln şehrinde iki yılda bir düzenlenen dünyanın en büyük gıda fuarları arasında yer alan Anuga 2013 Gıda Fuarı’na Türk firmaları damgasını vurdu. Dünyanın en büyük gıda fuarlarında olan ve 10 gıda sektörünün tek bir çatı altında yer aldığı Anuga 2013 Gıda Fuarına bu sene yaklaşık 300 Türk firması stant açarak katıldı. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Adnan Erbil ve beraberindeki heyet Anuga Gıda Fuarına katılan Türk firmalarını da ziyaret ettiler.
 
Çaykur standında, Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Dr. Turgay Turna ile bir araya gelen Manisa TSO Başkan Yardımcısı Erbil, ziyarete gelen konuklara Mesir macunu ikram etti. Çaykur’un piyasaya sürdüğü yeni ürünleriyle büyük bir atılım yaptığını ifade eden Erbil, Genel Müdür Yardımcısı Dr. Turgay Turna’ya teşekkür etti. Anuga 2013 Gıda Fuarı’nda Manisalı firmalar ön planda yer aldı. Özgür Tarım, Pagmat, Orka, Keskinoğlu, Hayati Özer, Lidya Konserve, Grappa, Sardes ve Smach ile birlikte bir çok Manisalı firma Anuga Gıda Fuarında stant açtılar. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Adnan Erbil ve heyet, Manisa firmalarının yer aldığı stantları tek tek gezerek başarı dilediler. Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan ve Manisa Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Çebi ile bir araya gelen Manisa TSO Başkan Yardımcısı Erbil, “Böylesine önemli bir fuarda 300’ün üzerinde Türk firması olduğunu öğrenmek oldukça önemli ama bir Manisa’lı olarak Türkiye standında Manisa’nın ilçeleri ile birlikte bu kadar geniş temsil edilmesi Manisa heyeti olarak bizleri oldukça gururlandırdı” şeklinde ifade etti.
 
 

Ekleme Tarihi
12.10.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Anuga Gıda Fuarı, Manisalı Firmalar, Öne Çıktı
Link: Anuga Gıda Fuarı’nda Manisalı Firmalar Öne Çıktı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız