Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


“Geleceğin İletişimcileri Yarışıyor”un Jürisi Toplandı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen Geleceğin İletişimcileri Yarışıyor’un jüri toplantısı yapıldı. Alanında isim yapmış kişilerden ve sponsor katılımcılardan oluşan jüri, “Güvenilir Gıda” teması işlenen ve beş farklı kategoride gönderilen öğrenci çalışmaları için titiz bir değerlendirme yaptı.

İlki gerçekleştirilen ve bu yıl için Güvenilir Gıda temasını işleyen Geleceğin İletişimcileri Yarışıyor’un jüri toplantısı İstanbul Point Otelde yapıldı.
 
İletişim ve Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencilerinin katıldığı yarışma, televizyon spotu, radyo spotu, açıkhava reklamı, internet ve sosyal medya uygulamaları ve halkla ilişkiler kampanyası olmak üzere beş kategoride gerçekleştirildi.
 
Gıda Kontrol Genel Müdürlüğü Risk Değerlendirme Daire Başkanı Şenay Eken, Reklam Yazarı Gökhan Akça, Akademisyen Prof. Dr. Ali Murat Vural, NTV Yeşil Ekran’dan Cengiz Kocahan ve sponsor firma temsilcilerinin katıldığı ve Reklamcı Jeffi Medina, yayıncılık ve halkla ilişkiler alanında uzman Ali Saydam ve Yönetmen Ayşe Bali’nin değerlendirmelerini gönderdiği toplantıda öğrenci projeleri için titiz değerlendirmeler yapıldı.
 
Gıda Kontrol Genel Müdürlüğü Risk Değerlendirme Daire Başkanı Şenay Eken, iletişimci gözüyle gıda güvenliği ve Bakanlığın faaliyetlerinin nasıl algılandığını görmek adına bu yarışmanın önemli olduğunu ifade etti.

Şenay Eken, gelen projeler değerlendirildiğinde, özellikle genç iletişimcilerin gelecekte gıda güvenliği noktasında Bakanlığın iyi birer temsilcisi olacağına inandığını kaydetti.
 
Akademisyen Prof. Dr. Ali Murat Vural, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın insiyatif alarak böyle bir konuda beş farklı kategoride yarışma düzenlemesinin ve yarışmayı genç iletişimcilere açmasının çok doğru bir kurumsal tercih olduğunu kaydetti.
 
Genç iletişimcilerin çok ciddi çalışmalar yaptığını belirten Vural, öğrencilerin emek gösterdikleri, iyi niyetle çabaladıkları, Bakanlığın arzuladığı mesajları verme gayretlerini çok anlamlı bulduğunu ifade etti.

Vural, jürinin öğrenci çalışmalarını için titiz bir değerlendirme yaptığını kaydetti.
 
Reklam Yazarı Gökhan Akça, bu tür yarışmaların üniversite öğrencilerinin sektöre adım atması ve gerçek brifler alması adına güzel çalışmalar olduğunu belirtti. Akça , yarışmanın, Bakanlığın üzerinde durduğu konulardan biri olan Güvenilir Gıda temasıyla yapılıyor olmasını önemsediğini söyledi.
 
Akşa, İletişim ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin gönderdiği çalışmaları değerlendirdiklerini anlattı.
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
14.10.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Geleceğin İletişimcileri Yarışıyor, Jürisi Toplandı, yarışma, iletişim, güvenilir gıda, gıda
Link: 'Geleceğin İletişimcileri Yarışıyor'un Jürisi Toplandı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız