Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


Bakan Eker, Keskinoğlu'nun yaptırdığı okulları açtı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Manisa'nın Akhisar ilçesinde Keskinoğlu Şirketler Grubu tarafından yaptırılan eğitim kurumlarının açılına katıldı. Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi’nde düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Eker, hükümetin gelecek kuşakların yetiştirilmesine büyük önem verdiğini belirterek, "Biz gelecekte Türkiye’yi yönetecek kuşakların eğitim öğretimine çok önem veriyoruz. Eğitimin altyapısının sağlam teknolojiyle oluşturulması, bilgisayarlarla, laboratuvarlarla bu binaların donanımının yapılması ve eğitim öğretim kalitesinin artması, öğrencilerimizin geleceğe daha iyi hazırlanması konusunda son derece önemlidir." dedi.

Hükümetin kamu bütçesinden en büyük payı Milli Eğitim Bakanlığı’nın aldığını vurgulayan Bakan Eker, "Eskiden kamu bütçesi planlanırken Milli Savunma Bakanlığı’nın bütçesi ilk sıralarda yer alıyordu. Bizim hükümetimiz zamanında bu tam tersi. Şimdi kamu bütçesinde en büyük payı eğitim öğretim almaktadır. Bu sayede eğitimde önemli adımlar atılmaktadır." şeklinde konuştu. Gençlerin, eğitim altyapısı kalitesinin arttırılmasıyla geleceğe daha iyi hazırlanacağını belirten Eker, “Türkiye, birçok alanda ileri bir noktaya geliyor. Bundan sonra daha da ileri noktalara gelmesi bugünkü gençlerimizin, kardeşlerimizin, çocuklarımızın daha iyi bir donanıma sahip olmasıyla mümkün olacak." dedi.
 
 
 
 
Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Keskin Keskinoğlu ise öğrencilere çağrıda bulunarak, "Zaman isimli sermayeyi, kendinize yatırım yaparak değerlendirin. Bunun ödülünü gelecekte çok iyi bir şekilde alacaksınız." diye konuştu.

Ardından Bakan Mehdi Eker’e, Keskinoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Keskinoğlu tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Eker, üç okulun toplu açılış kurdelesini kesti. Daha sonra Bakan Eker ve beraberindekiler, Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi’ndeki sınıflarda öğrencileri ziyaret ederek kısa kısa dersleri dinledi.
 
 
 
 
 
 
TOPLU AÇILIŞI YAPILAN OKULLAR

Keskin Keskinoğlu tarafından Akhisar ilçesinde 16 derslikli ve 510 öğrenci kapasiteli Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi, Akhisar ilçesinde 24 derslikli ve 700 öğrenci kapasiteli Mehmet Keskinoğlu İlköğretim Okulu, Kırkağaç ilçesinde ise 5 derslikli ve 135 öğrenci kapasiteli Keskinoğlu Anadolu Lisesi.
 
 

Ekleme Tarihi
31.10.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Bakan Eker, Keskinoğlu, Fevzi Keskinoğlu, Mehdi Eker, Manisa, Akhisar, okul
Link: Bakan Eker, Keskinoğlu'nun yaptırdığı okulları açtı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız