Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Nisan 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


Gıda sanayi proje toplantısı Adana’da yapılacak

Türkiye Gıda Sanayi İşverenleri Sendikası (TUGİS) ve Adana Sanayi Odası (ADASO) işbirliğiyle düzenlenen ‘Gıda Sanayiinde Gıda Mevzuatı, Etki Analizleri, Eğitim ve İşbirliği Sistemi’ konulu projenin seminer ve eğitim toplantısı Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Adana Sanayi Odası Salonu’nda saat 13.30’da ADASO Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç ve TÜGİS Genel Sekreteri Selçuk Maruflu’nın açılış konuşmasıyla başlayacak toplantıya, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı uzmanları, akademisyenler ve TÜGİS yetkilileri katılacak. Toplantıda, ‘gıda mevzuatı, gıdada risk analizi, hijyen, paketleme, etiketleme’ konuları anlatılacak. Ayrıca, mevzuat değişiklikleri ve yeni düzenlemeler hakkında ayrıntılı bilgi verilecek.

TÜGİS tarafından uygulanan ‘Gıda Sanayiinde Gıda Mevzuatı, Etki Analizleri, Eğitim ve İşbirliği” projesi Avrupa Birliği fonları ile finanse ediliyor. Projenin ortakları arasında, Gaziantep Üniversitesi Gıda Mühendisliği Fakültesi, MKV Consulting, Tarım Bakanlığı ve Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Avrupalı ortakları arasında ise Almanya, Litvanya ve Romanya’dan üniversiteler yer alıyor.
 
 
 
 
(CİHAN)
 
 

Ekleme Tarihi
04.11.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Gıda sanayi proje toplantısı, Adana’da yapılacak, TUGİS, ADASO, Türkiye Gıda Sanayi İşverenleri Sendikası, Gıda Mevzuatı
Link: Gıda sanayi proje toplantısı Adana’da yapılacak




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız