Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 26 Nisan 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
New Holland, Akhisar’da 3S Bayi Açtı 

KAYA MOTORLU ARAÇLAR’LA GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR
NEW HOLLAND, AKHİSAR’DA 3S BAYİ AÇTI

New Holland, çiftçilerin gereksinimlerine çözüm olarak geliştirilen zengin ürün gamı ve ekipmanlarının yanı sıra genişleyen bayi ağıyla gücüne güç katmaya devam ediyor. New Holland Akhisar’da satış, satış sonrası ve servisi bir araya getirdiği Kaya Motorlu Araçlar Plaza ile hizmet ağına bir yenisini daha ekliyor.


Akhisar, 23 Kasım 2013– Çiftçilerin gereksinimlerine uygun ürün ve hizmetlerle sektörün en önemli oyuncularından olan New Holland yeni bayilerle gücüne güç katmaya devam ediyor. Bölgede 11 adet şube ile hizmet veren Kaya Motorlu Araçlar’ın Manisa’nın Aksihar ilçesinde açtığı 3S özellikli New Holland plaza, 2.300 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 4.400 metrekare alana kurulu.
Açılışa katılan TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir yaptığı değerlendirmede “TürkTraktör olarak sahip olduğumuz başarıda satış teşkilatı ve bayilerimizin payı büyük. Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz Kaya Motorlu Araçlar 3S Plaza ile gücümüze güç katmaya devam ediyoruz. Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış olan 101 adet New Holland bayisine bir 3S daha eklemenin gururunu yaşıyoruz. Kaya Ailesine uzun yıllara dayanan işbirlikleri için teşekkür ediyor bu birlikteliğin daha uzun yıllar devam etmesini temenni ediyorum” dedi.
Kaya Motorlu Araçlar’ın sahibi Metin Kaya, tarım sektöründe sahip olduğu yılların deneyimini; New Holland’ın yüksek performanslı ürünleriyle buluşturmaya devam ediyor. New Holland, Kaya Motorlu Araçlar Plaza ile Akhisar’daki etkinliğini daha da kuvvetlendirerek, en iyi hizmeti çiftçilere sunmaya devam etmeyi hedefliyor.

KAYA MOTORLU ARÇ. SAN. TİC. A.Ş. HAKKINDA

Tarım ve hayvancılık işleri ile uğraşan Kaya ailesi, bunun yanı sıra 1940’larda halı alım satımı ile başladığı ticari faaliyetlerini 1980li yıllarda 2.el traktör alım satımıyla sürdürmüştür. 1988 yılında ailenin girişimleri ile TÜRK/FIAT bayiliği alan ailenin Türk Traktör ile olan birlikteliği de yine bu tarihte başlamıştır. Diğer sektörlerdeki iş yerleri de dahil 45 şube ile ticari faaliyetlerini yürüten Kaya ailesi bünyesinde 400 kadar çalışan bulunmaktadır. Manisa, Uşak, Kütahya, Balıkesir ve Çanakkale’de hizmet veren KAYA MOTRLU ARAÇLAR’ın bölgede 11 adet şubesi bulunmakta. 500 adet '0' ve 1000 adet '2.el olmak üzere 1500 adetlik yıllık ortalama satışa sahip olan Kaya Motorlu Araçlar’ın bölgedeki pazar payım %70’tir.
-*-
Daha fazla bilgi için
Cohn&Wolfe İletişim Danışmanlığı
Osman Yavuz
0212 328 31 39[email protected]
www.turktraktor.com.tr

Ekleme Tarihi
25.11.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: New Holland,New Holland Akhisar,Kaya Motorlu Araçlar
Link: New Holland, Akhisar’da 3S Bayi Açtı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız