Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Paşabahçe Ayrana Özel Bardak Tasarladı 


PAŞABAHÇE AYRANA ÖZEL BARDAK TASARLADI

Çaya şeklini veren Paşabahçe, şimdi de ayrana özel tasarımlar sunuyor. Paşabahçe, “Köpük Köpük Beyaz Projesi” kapsamında özel olarak tasarladığı bardaklarla ayran içmeyi daha keyifli hale getiriyor.


03.12.2013 - Dünyanın en büyük üç cam ev eşyası üreticisinden biri olan Paşabahçe, Türk sofralarının vazgeçilmezi ayran için iki farklı bardak tasarladı. Türk mutfağına ait en yaygın içeceklerden biri olan ayranı mercek altına alan Paşabahçe’nin uzman tasarım ve pazarlama ekipleri, ayran çeşitlerini ve bu çeşitlerin ihtiyacı olan sunumların niteliklerini incelerken, müşteri taleplerini değerlendirdi. Bu çalışma sonucunda ayrana özel iki tasarım hayata geçirildi.

Paşabahçe’nin ‘Gurme’ konsepti altında yer verdiği Köpük Köpük Beyaz Projesi’nin ilk adımı olan yeni bardaklar, geleneksel içeceğin ikramına zarafet katıyor. Paşabahçe, ayrana özel tasarlanan bardaklarıyla estetik ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor. Kulplu ayran bardağının hacimli gövdesi ayranın köpüğünün maksimum seviyede ortaya çıkmasını, kulpu ise ısınmadan buz gibi içilmesini sağlıyor. Paşabahçe’nin dar ağız çapına sahip diğer ayran bardağı ise köpüğün dışarı taşmadan içilmesini olanaklı kılarken, bardağın gövdesinde yer alan optik etki sunuma ışıltı ve şıklık katıyor.

Paşabahçe, Gurme konsepti altında tasarlanan ayran bardakları, seçkin mağazalarda tüketicilerin beğenisine sunuluyor.


Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş. Hakkında

Cam sektörünün global oyuncusu konumundaki Şişecam Topluluğu şirketlerinden Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş., cam ev eşyası alanında Avrupa’nın ikinci, dünyanın ise üçüncü büyük üreticisidir. İhtisaslaşmış mağazacılıkta özgün yapısıyla Türkiye’de lider olan ‘Paşabahçe Mağazaları’nı da bünyesinde barındıran Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş. 78 yıllık geçmişiyle Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer almaktadır.
Otomatik ve el imalatı olarak 20 binin üzerindeki ürün çeşidiyle çok geniş bir müşteri kitlesine hitap eden ve ürünlerini 135 ülkeye ihraç eden Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş., üretim faaliyetlerini Türkiye’de Kırklareli, Mersin, Eskişehir ve Denizli fabrikalarında, yurtdışında ise Bulgaristan ve Rusya Federasyonu’ndaki tesislerinde gerçekleştirmektedir.
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
04.12.2013
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Paşabahçe Ayrana Özel Bardak Tasarladı
Link: Paşabahçe Ayrana Özel Bardak Tasarladı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız