Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


"Gönül Kahvesi" yurtdışına açılıyor

2014 yılında Saraybosna'da 3 şube açacak olan marka, 2015 yılı içerisinde sırasıyla diğer ülkelerde de açılmaya devam edecek.


İSTANBUL - Yerel bir marka olarak İzmir'de kurulan ve Anadolu'dan tüm yurda yayılan Gönül Kahvesi, artık ulusal bir marka olarak yurtdışında şubeleşecek. Gönül Kahvesi Bosna Hersek, Kosova, Hırvatistan, Sırbistan, Slovenya, Makedonya ve Karadağ olmak üzere 7 ülke için Bosna Hersek menşeili Universal Consulting Company (U.C.C) firması ile master franchising sözleşmesi imzalayarak tüm dünyaya Türk kahvesi kültürünü yaşatmak hedefinde ilk adımını Balkanlar'da attı.

İzmir Karşıyaka'da 2002'de kurulan Gönül Kahvesi, bugün 54 şubesiyle Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren bir kahve zincirine dönüştü. Stratejisi ile bir ilke imza atan ve Anadolu'dan büyümeye başlayan Gönül Kahvesi, yabancı kahve markaları henüz ülkemize giriş yapmamışken şubeleşmeye başladı ve kahve konseptli zincirlerin Türkiye'deki ilk temsilcisi oldu.

Üretimini de kendi gerçekleştiren marka şimdi ürettiği ve en iyi lezzete ulaştırdığı kahveleri ile kapısını çaldığı ve içeri girdiği 7 ülkede Türk Kahve kültürünü yaşatacak. Gönül Kahvesi Universal Consulting Company (U.C.C) firması ile imzaladığı master franchise sözleşmesi ile Bosna Hersek, Kosova, Hırvatistan, Sırbistan, Slovenya, Makedonya ve Karadağ'da butik kahve konsepti ile şubeler açacak. 2014 yılında Saraybosna'da 3 şube açacak olan marka, 2015 yılı içerisinde sırasıyla diğer ülkelerde de açılmaya devam edecek. Gönül Kahvesi'nin Balkanlar'daki hedefi 3 yılda 30 şubeye ulaşmak. Butik kahve konsepti ile rahat ve samimi bir ortamda Melengiç, Gönül Harmanı, Keçiboynuzlu, Damla Sakızlı gibi özel Türk kahveleri dışında Espresso çeşitlerini de içeren 25 çeşit kahve sunan marka, 2012'yi 30 milyon TL ciro ile kapattı. Bu yıl yaklaşık 60 milyon ciro bekleyen markanın 2014 hedefi ise 100 milyon ciro ve yurtiçinde 100 şubeye ulaşmak.
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
09.12.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Gönül Kahvesi, yurtdışına açılıyor, ekonomi, kahve
Link: 'Gönül Kahvesi' yurtdışına açılıyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız