Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 24 Nisan 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


Tüm Çiftçilere Danışmanlık Yapıyor

BALIKESİR (İHA) - Balıkesir’in Havran ilçesinde faaliyet gösteren bir tarımsal danışmanlık proje şirketi, Edremit Körfezi’nde tüm çiftçilere danışmanlık hizmeti verebilen tek yetkili şirket.


Şirket yöneticisi ve Ziraat Teknikeri Emre Akdoğan şirket ile ilgili bilgiler vererek, “Kadromuzda üç yüksek Ziraat Mühendisi bulunmakta. Bunlardan biride babam Edremit Eski İlçe Tarım Müdürü Hilmi Akdoğan. Yılların birikimini şuan şirketimiz için değerlendirmekte. Şirket olarak Edremit, Havran, Burhaniye, Ayvalık, Gömeç ve 10 Beldemizdeki çiftçilerimizin daha kaliteli, bilinçli üretim yapabilmeleri için çalışmalarımız devam etmekte” dedi.

Emre Akdoğan, “Çiftçi kayıt sisteminde kayıtlı olan, en az 10 dekar arazisi olan çiftçi bize kaydolup hiçbir ücret talep etmeksizin bizden danışmanlık hizmeti alabiliyor. Bu hizmette gübreleme zamanları, ilaçlama zamanları hasat yöntemleri kısacası en az masraf yaparak en yüksek geliri elde etmelerini sağlıyoruz. Bir yıl boyunca her ay yerlerini kontrol edip eksiklerini yada yapmaları gerekenleri söylüyoruz Ayvalık'tan, Altınoluk'a kadar bütün körfeze hitap ediyoruz. Çalıştığımız bölgelerde İlçe Tarım Müdürlükleri ve Ziraat Odaları ile koordineli çalışmalar yapıyoruz. Amacımız çiftçimizin bilinçlenmesidir” dedi.
 
 

Ekleme Tarihi
10.12.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Tüm Çiftçilere, Danışmanlık Yapıyor, tarımsal danışmanlık proje şirketi, Balıkesir
Link: Tüm Çiftçilere Danışmanlık Yapıyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız