Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Nisan 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


Anavarza Bal, Anadolu Markaları ödülünü kazandı

Anadolu Markaları 2013 ödüllerinin sahipleri belli oldu. Büyük İşletmeler gıda kategorisi dalında Anavarza Bal ödül aldı. Anavarza Bal Genel Müdürü Can Sezen, "Bala hakkettiği değeri verdik, ödülü hak ettik," dedi.


Türkiye Finans Katılım Bankası, Capital ve Ekonomist dergileri işbirliği ile düzenlenen Anadolu Markaları 2013 Yarışması'nın ödül töreni Conrad İstanbul'da yapıldı. Anadolu markalarının ödüllendirildiği törende Türkiye Finans Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü M. Rauf Ateş, Anavarza Bal Genel Müdürü Can Sezen ve ekibi, iş dünyasının temsilcileri biraraya geldi.

Bu yıl yedincisi düzenlenen, iş dünyası ve Anadolu ekonomisinin lokomotifi olan markalaşma yolunda başarılı çalışmalara imza atan şirketlerin seçildiği yarışmada, 200’e yakın başvuru arasından Büyük İşletmeler; Tarım-Gıda, Ticaret ve İmalat ile Küçük işletmeler kategorilerinde başarılı olanlar ödüllendirildi. Anadolu Markaları 213’te toplamda 17 firmaya ödül verilirken; Anavarza Bal Büyük İşletmeler Tarım-Gıda İmalat kategorisinde 2.liködülünü aldı.

Ödülünü ekibiyle birlikte alan Anavarza Bal Genel Müdürü Can Sezen; "Bu ödül bizi daha da başarı olmak için motive edecek. Tüm ekibime ve bala hak ettiği değeri veren herkese teşekkür ediyorum," dedi.

Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, Anadolu Markaları Yarışmasına geçtiğimiz yıldan beri destek verdiklerini ve Türkiye'nin dört bir yanından markalaşma öykülerini paylaşan şirketlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 
 
 
 

Ekleme Tarihi
17.12.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Anavarza Bal, Anadolu Markaları ödülünü kazandı, bal
Link: Anavarza Bal, Anadolu Markaları ödülünü kazandı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız