Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 17 Nisan 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


Hızırtepe Kapalı Modern Semt Pazarının Açılışı Gerçekleştirildi

SAKARYA (İHA) - Adapazarı Belediyesi tarafından Hızırtepe Mahallesinde yaptırılan Hızırtepe Kapalı Modern Semt Pazarının açılışı gerçekleştirildi.
 
Yapılan açılış törenine Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti MKYK üyesi Çiğdem Erdoğan Ataberk, Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve birçok davetli katıldı.
 
Açılış konuşmasını Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan yaptı. Kabacan yaptığı konuşmada, “Burada bu Pazar yeri hizmet vermekte. Daha önce şu solumuzda gördüğüm sokakta yağmur, çamur, kar, kış demeden burada hizmet veren esnafımıza böyle güzel ortama taşımanın mutluluğunu taşıyoruz. Buradan esnaflar adına belediye başkanıma teşekkür ediyorum. Bizim esnafımız kar kış demeden burada hizmet verecek. Dolayısıyla burada aile ortamında alış veriş yapma olacak vatandaşımız” dedi.
 
Adapazarı Belediyesi Başkanı Süleyman Dişli ise, “İşimizin çok zor olduğunu biliyoruz. Ama bu enerji bu katılımcı ruhunuzla birlikte inşallah biz Allah nasip ederse, biz güzel hizmetler yapacağız sizinle. Bu Hızırtepe de yapmış olduğumuz Pazar yeri sokak üzerinde kuruluyordu, gerçekten çok sıkıntı vardı yol üzerinde. Kışın yağmur, kar yağdığı zaman vatandaşımız sıkıntı çekiyordu. Bir taraftan itfaiye aracı yangın çıksa gitme şansı yok. Bir hastanız olsa hastayı alabilme şansınız yok izdihamdan pazarın sıkıntısından dolayı. Birçok pazar kurulan yerlerde bu sıkıntı hep vardı. Ondan dolayı bu pazarlarımızı hep modern hale getirip vatandaşlarımızı bu sıkıntılarından kurtarmak için bir proje başlattık. Birçok mahallede pazar yeri yaptık. Hızırtepe de bu şaheseri sizlerin destekleriyle, güçlükleriyle yaptık. Bu pazar yerinden ozanlarda Pazaryeri kullanıma başladık. Sizden almış olduğumuz güç bu yapılan hizmetin kalitesi biraz daha artıyor. Hizmetleri sürdürmeye çalışıyoruz. Sebzeciler odası başkanımla da paylaşım içerisindeyim. Bu yapılan eserler sanmayın ki Süleyman’ın yaptığı eserler, bunlar sizin eseriniz. Eğer siz Süleyman’ı seçim sandığında seçmeseydiniz bu şaheserler olmazdı. Bu yapmış olduğumuz eserleri yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle Hızırtepe Kapalı Modern Semt Pazarı açılışı gerçekleşti. Program ardından protokol pazarda bulunan esnafı tek tek gezerek dert dinledi.
 
 

Ekleme Tarihi
14.02.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Hızırtepe, Kapalı Modern Semt Pazarı, Açılışı Gerçekleştirildi
Link: Hızırtepe Kapalı Modern Semt Pazarının Açılışı Gerçekleştirildi




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız