Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


Ağız kokusunu yok eden içecek: Papa Türk

Almanya'nın Bremen kentinde aralarında bir Türk gencinin de bulunduğu üç girişimci, ağız kokusunu giderdiğini belirttikleri bir içecek ürettiklerini iddia etti.

Döneri seven, soğan ve sarımsaklı yemeklerden hoşlananlar için piyasaya sürüldüğü belirtilen "Papa Türk“ isimli içeceğin ilgi gördüğü belirtildi. Dönerin yanında kolaya alternatif olarak üretilen içeceğin satış ve pazarlama müdürlüğünü ise Emrah Kayalar üstlendi. Nane, limon ve çeşitli yeşilliklerden elde edilen klorofil maddesinden oluşan yeşil renkteki içecek, 30 ile 60 dakika arasında ağız kokusunu tamamen yok ediyor.

Dünyada ilk kez ağız kokusunu gideren bir içeceğin piyasaya sürüldüğünü, bunun da Bremen'de olduğunu söyleyen Papa Türk Pazarlama Müdürü Emrah Kayalar, "Bu ürünün asıl sahipleri iki Almandır. Ben de onlara destek oldum. Nasıl ki hamburgerin yanında kola, sosisin yanında bira içiliyorsa biz de dönerin yanında içilmesi için bu içeceği ürettik. İnsanlar artık rahatça sarımsaklı ve soğanlı yemekler yiyebilirler. Çünkü bu içecek ağız kokusunu 30 ile 60 dakika arasında tamamen yok ediyor, Alman laboratuvarlarında yapılan testlerle ispat edildi. Doktorlar onay verdi. Piyasaya yeni sürülen bu ürün büyük ilgi gördü. Polonya, Danimarka ve Norveç gibi ülkelerden talepler gelmeye başladı. Türkiye'de de satışa sunmak istiyoruz. Çünkü ismi de tadı da Türklere hitap ediyor“ dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
17.02.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Ağız kokusunu, yok eden içecek, Papa Türk
Link: Ağız kokusunu yok eden içecek: Papa Türk




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız