Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


Tarım Fuarı’na Yoğun İlgi

DENİZLİ (İHA)- Denizli’de bu yıl 10. kez düzenlenen Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’na vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Denizli ve Ege Bölgesinin en önemli fuarlarından birisi olan Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, 10. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. Bu yıl 10. düzenlenen fuara 347 firma katıldı. EGS Fuar alanında düzenlenen tören ile açılan fuara katılım oldukça yoğun oldu. Fuarın açılışına Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, siyasi partilerin temsilcileri ve belediye başkan adayları katıldı.

Fuarın açılış kurdelesi Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer ve Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili tarafından kesildi. Açılışın ardından Vali Demir ve beraberindeki konuklar, Denizli Ziraat Odası’nın fuarda yer alan standına gitti. Burada Denizli’nin ürünleri hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Demir, Denizli’de üretimine başlanan ve şuanda sadece internet üzerinden satışı yapılan kurutulmuş cennet elmasının tadına baktı.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, tarım ve hayvancılığın Denizli için vazgeçilmez alanlar olduğunu belirterek, ‘’ Denizli’de tarım ve hayvancılığın yanında son yıllarda seracılık da gelişmeye başladı. Bizler bu konularda üstümüze düşen ne varsa yapıyoruz. Bu tip fuarları da önemsiyoruz. İnşallah ilerleyen yıllarda da bu tip fuarlar artarak devam eder’’ dedi.

Vali Demir ve beraberindeki daha sonra fuarda bulunan firmaların stantlarını ziyaret ederek, firmalara başarılar diledi. 5 gün boyunca açık kalacak olan fuar Pazar günü sona erecek. Fuara bu yıl 145 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.
 
 

Ekleme Tarihi
20.02.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Tarım Fuarı, Yoğun İlgi, Denizli, fuar, tarım
Link: Tarım Fuarı’na Yoğun İlgi




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız