Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 27 Nisan 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


Tariş Üzüm Birliği, Dubai Uluslararası Gıda Fuarı’na Katıldı

MANİSA (İHA) - TARİŞ Üzüm Birliği, Dubai’de bir hafta süre ile açılan Dubai Uluslararası Gıda Fuarı’nda kuru üzüm ve diğer üzüm mamullerini açtığı stantta fuara katılan dünya ülkelerine tanıtma imkânı buldu.
 
TARİŞ Üzüm Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Türker, Dubai Uluslararası Gıda Fuarı’nda çok sayıda ülke ile bağlantı yapma imkânı bulduklarını belirterek’’ Dubai Uluslararası Gıda Fuarı’na yönetim Kurulu üyemiz Davut Urgancı, Üzüm Genel Müdürümüz Yurtcan Biryol, Dış Satış Müdürümüz Nur Sorguç ile birlikte bir hafta boyunca, Dubai’de TARİŞ üzüm ve mamullerini sergiledik.TARİŞ Standımız ilgi gördü. Çok sayıda ülkelerle bağlantı kurma imkanı bulduk.’ ’dedi.

TARİŞ olarak 82 ülkeye ihraç yaptıklarını dile getiren TARİŞ Üzüm Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Türker ’’Dubai’de, Suudi Arabistan, Kenya, Peru, Libya, Katar, Suriye, Rusya, İrlanda, Avusturalya, Brezilya, Kanada, Japonya, Singapur, Polonya, İran, Hindistan, Fas, Cezayir, Senegal, Yeni Zelanda, Pasifik Ülkeleri ile görüşmelerimiz oldu. Ülkemize döner dönmez bu ülkelerden görüşme talepleri gelmeye başladı.’’ dedi. TARİŞ Üzüm Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Türker, marka geliştirmenin bilincinde olduklarını ve çok ciddi pazarların olduğunu da vurgulayarak ’’Çok sayıda ülkeden Dış Satış Müdürlüğümüze görüşme talepleri gelmektedir. Önümüzdeki günlerde gelen talepler doğrultusunda görüşmelerimiz başlayacak. TARİŞ Üzüm Birliği olarak, 82 ülkeye ihraç yapmaktayız. Hedefimiz daha fazla ülke pazarlarına girmektir. Dubai Uluslararası Gıda Fuarı Üzüm Birliğimize yeni ufuklar kazandırdı .Yeni pazarlara girmemize sağladı.’’ dedi.
 
 

Ekleme Tarihi
04.03.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Tariş, üzüm, fuar
Link: Tariş Üzüm Birliği, Dubai Uluslararası Gıda Fuarı’na Katıldı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız