Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


Kırsal Yatırıma Destek

KÜTAHYA (İHA) - Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme İl Koordinatörü İhsan Kaymak, kurum olarak kırsal yatırım anlamında girişimci ve çiftçilere önemli hibeler kazandırdıklarını söyledi. Bu hibelerden yararlanmak isteyenlere seslenen Kaymak, “Çiftçilik ve kırsal yatırım alanında faaliyet gösteren vatandaşlarımızı kurumumuza bekliyoruz. Desteklerden kendilerini faydalandırmak istiyoruz” dedi.

TTV ekranlarındaki Ne Haber programının konukları Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme İl Koordinatörü İhsan Kaymak, Madeni Eşya ve Sanatkarları Odası Başkanı Yasin Demirci ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Cenap Fillikçioğlu oldu.

Kırsal yatırım alanında faaliyet gösteren girişimciler ile çiftçilere yönelik Avrupa Birliği (AB) fonundan sağlanan destekler hakkında bilgiler verilen programda Kütahya’nın bu desteklerden faydalanma oranının memnuniyet verici olduğu vurgulandı.
TKDK İl Koordinatörü İhsan Kaymak programda yaptığı konuşmada, bu desteklerden faydalanmak isteyenlerin çekinmeden kurumlarına müracaat etmelerini isteyerek, “AB fonlarından sağlanan destekleri biz vatandaşımıza kullandırmak istiyoruz. Hiç kullanılmazsa bu para yurtdışına geri gidiyor. O yüzden kırsal yatırım anlamında hem girişimcileri hem de çiftçilerimizi bu desteklerden faydalanmaya çağırıyoruz. Çekinmeden kurumumuza gelsinler. İletişim uzmanlarımız kendilerini yönlendirecektir” ifadelerini kullandı. 
 
 

Ekleme Tarihi
23.03.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: TKDK, kırsal yatırıma destek, tarım, destek
Link: Kırsal Yatırıma Destek




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız