Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Erkunt Traktör 

 
İnci Akü, Erkunt Traktör'ün çiftçilere yönelik projesini destekliyor


Erkunt Traktör’ün düzenlediği “2014 Toplu Bakım Günleri” etkinliğine İnci Akü Eğitim Aracı ile destek veriyor.
 
Türkiye’nin ilk yerli tasarım traktörünü üreten Erkunt Traktör, Türkiye’nin dört bir yanını geziyor ve bakım hizmetini çiftçinin ayağına götürüyor. İnci Akü Eğitim Aracı, Erkunt Traktörün düzenlediği “2014 Toplu Bakım Günleri” projesine destek amacıyla 07-11 Nisan 2014 tarihleri arasında Çankırı’yı ziyaret etti, Çankırı’nın 7 ayrı ilçesinde yaklaşık 350 çiftçiye ulaşıldı.


İnci Akü, Erkunt Traktör’ün çiftçilere yönelik projesini destekliyor

Erkunt Traktör’ün düzenlediği “2014 Toplu Bakım Günleri” etkinliğine İnci Akü Eğitim Aracı ile destek veriyor. Türkiye’nin ilk yerli tasarım traktörünü üreten Erkunt Traktör, Türkiye’nin dört bir yanını geziyor ve bakım hizmetini çiftçinin ayağına götürüyor.

Çiftçinin elindeki traktörün ilk günkü kadar bakımlı olması misyonu ile yola çıkan Erkunt Traktör’ün etkinlikleri sırasında İnci Akü Eğitim Aracı akü kontrolü yaparak çiftçileri akü bakımı konusunda bilgilendirmeye başladı. Bakım günlerine katılan çiftçilere ücretsiz traktör bakım hizmeti veriliyor. Ayrıca çiftçiler traktör kullanımı hakkında da bilgilendiriliyor. Erkunt Traktörün düzenlediği “2014 Toplu Bakım Günleri” projesine destek amacıyla, İnci Akü Eğitim Aracı, 07-11 Nisan 2014 tarihleri arasında Çankırı’yı ziyaret etti, Çankırı’nın 7 ayrı ilçesinde yaklaşık 350 çiftçiye ulaşıldı.

Erkunt Traktör’ün düzenlediği etkinlikler kapsamında İnci Akü Eğitim Aracı, 14-18 Nisan 2014 tarihleri arasında Tekirdağ’ı, 05-09 Mayıs 2014 tarihleri arasında Van’ı, 26-30 Mayıs 2014 tarihleri arasında Muğla’yı, 09-13 Haziran 2014 tarihleri arasında Niğde’yi, 08-12 Eylül 2014 tarihleri arasında Adana’yı ziyaret edecek.

İncitaş Genel Müdür’ü Serdar Demirdağ, “İncitaş, İnci Holding’in köklerine dayanan ilk şirketlerden biri olarak, İnci Akü’nün iç piyasa satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütüyor. İş ortaklarımızdan Erkunt Traktör’ün projesine İnci Akü Eğitim Aracımız ile destek veriyoruz. Eğitim aracımızla birlikte belirlenen noktalara giden teknik ekibimiz, etkinlik sırasında akü kontrolü ve kullanıcılara bilgilendirme yapıyor; çiftçilere yönelik hazırladığımız dosyaları kendilerine dağıtıyor” dedi.

Demirdağ, “Sezonda traktörlerin tam randımanlı çalışabilmesi için gerekli hazırlıkların sezona girmeden yapılması gerekiyor. Akü, tüm araçlarda olduğu gibi traktör için de aracın kalbi görevini üstleniyor. Bu sebeple traktör aküsünün şarj ve yoğunluk değerlerinin ölçümünün yapılması önem taşıyor. Traktörün gereksiniminden daha düşük kapasiteli bir akü, traktörün performansını etkiliyor. Akünün kısa sürede deşarjını önlemek ve kullanım ömrünü uzatmak için mutlaka aracın performansına uygun akü seçimi yapılmalı; aksi takdirde soğuk havalarda aracın çalışması zorlaşabiliyor. Biz bu buluşmalarda çiftçilerimizi akü bakımı konusunda bilgilendiriyor, dikkat etmeleri gereken noktalar konusunda onları uyarıyoruz” dedi. 
 
 
 

Ekleme Tarihi
16.04.2014
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Erkunt Traktör, çiftçilere yönelik projesini, destekliyor, proje, destek, çiftçi
Link: İnci Akü, Erkunt Traktör'ün çiftçilere yönelik projesini destekliyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız