Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 25 Nisan 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
new holland TR6 

TÜRKTRAKTÖR’ÜN “YERLİ DEVİ” KONYA’DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

TÜRK ÇİFTÇİSİ NEW HOLLAND TR6 İLE GÜÇLENİYOR

Türkiye tarım sektörünün lideri TürkTraktör, Konya Tarım Fuarı’nda New Holland ailesinin yeni üyesi TR6 ile gövde gösterisi yapıyor.
 
Konya Tarım Fuarı’nın açılışını yapan Türkiye Cumhuriyeti Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, daha sonra New Holland standına gelerek yeni New Holland TR6’yı inceledi. TürkTraktör’ün Ankara’daki tesislerinden çıkarak Türk çiftçisinin beğenisine sunulan New Holland TR6, Türkiye’nin en büyük ve en güçlü yerli traktörü olarak “Yerli Dev” unvanını hak ediyor. Çok kısa bir süre önce lanse edilen New Holland ailesinin ekonomi serisi TDD Delta’nın da sergilendiği New Holland traktörlerin yanı sıra, tarım etkinliklerinin tamamlayıcı unsuru TürkTraktör markalı tarım ekipmanları da Konyalılarla buluşturuluyor.

Konya, 27 Mayıs 2014 – Türkiye tarım sektörünün lider ismi TürkTraktör, çiftçilerin en çok tercih ettiği New Holland markasının en göz alıcı modellerini Konyalıların beğenisine sunuyor. TürkTraktör, Türk çiftçisinin tarla faaliyetlerinde keyifle kullanabileceği New Holland markasının “yerli devi” yeni TR6 Serisi’nin yanı sıra, çiftçilerin beğenisini kazanan TDD Delta Serisi Konya Tarım Fuarı’nda sergiliyor. TürkTraktör, Konya Tarım Fuarı’nda aynı zamanda New Holland biçerdöverleri ve tarım etkinliklerinin vazgeçilmezi TürkTraktör markalı tarım ekipmanlarını da tanıtıyor.


Muhteşem güçle tanışın: Yeni New Holland TR6 Serisi

Yeni New Holland TR6 serisi; TR6.120, TR6.130, TR6.140 olmak üzere, 110 beygir üstü segment aralığında 3 farklı yerli ürünü içeriyor. TR6 serisi toprak üstü ve kuyruk mili çalışmalarında otomatik olarak devreye giren ve güç artışı sağlayan teknolojik motorlara sahip. Yüksek performans sağlayan 16 valfli Common Rail enjeksiyon sistemine sahip motorları ile yerli traktörlerde bir ilke imza atıyor. Common Rail sistemi motor devrinden bağımsız olarak püskürtülen yakıttan dolayı, motorun daha düşük devirlerinde daha yüksek güçlere ulaşabilmesini sağlıyor. Ani yüklenmeleri hızlı bir şekilde anlayıp, buna göre yakıt püskürterek motor devrini koruyor. Yakıtı yüksek basınçla püskürterek, silindirlere ihtiyacı kadar yakıt gönderiyor ve yakıt ekonomisi sağlıyor.

16X16 yarı otomatik transmisyon yapısı ile, birçok tarla tarımı işinin üstesinden daha az işçilik ve daha kısa sürede kolaylıkla gelebilen TR6 serisi, konforlu kabin yapısı sunuyor. İleri ve geri hareketleri elektro hidrolik olarak kullanılan traktörler, otomatik diferansiyel kilidi ve otomatik çift çeker özelliklerine de sahip.

TR6 serisinin tüm modellerinde standart olarak bulunan 8 adet hidrolik güç çıkışı sayesinde, birçok farklı ekipman ile çalışabilme olanağı sunuyor. 6 tona yakın yüksek kaldırma kapasitesi kabin içerisinden elektronik olarak kolayca kontrol edilebiliyor. TR6 serisi 3 farklı kuyruk mili devirleri ile çalışabilecek kuyruk mili sistemine de sahip. 540/540E/1000 gibi daha düşük devirlerde daha yüksek performans ile çalışabilen modeller, bu sayede yakıt tasarrufu sağlıyor. Otomatik kumanda sistemi ile kontrol edilebilen kuyruk mili sistemi, pratik kullanımı ile de dikkat çekiyor.

TR6 serisi geniş konforlu ve ferah kabine sahip. Sıcak soğuk klima özelliği, havalandırma sistemi ve yolcu koltuğu, süspansiyonlu operatör koltuğu’ nu standart olarak sunuyor. Geniş görüş açısı sunan cam alan sayesinde tarla çalışmalarında kolaylık sağlıyor. Özel olarak tasarlanmış kabin yapısı, çalışma esnasındaki titreşimi ve ses düzeyini de minimuma indirerek, traktör ile çalışma refahını da maksimuma çıkartıyor. TR6 serisi geniş iç hacme sahip kabin tasarımı, tüm fonksiyonları kolayca kumanda edilebilen konsolu ve geniş görüş açısı sayesinde tarla çalışmalarını zevke dönüştürüyor.

TürkTraktör’den bütçe dostu TDD Delta Serisi

New Holland TDD ailesinin yeni üyesi TDD Delta Serisi bütçe dostu yönüyle öne çıkıyor. TDD Delta Serisi yüksek performans sunan motoru ve çiftçinin hayatını kolaylaştıran donanımlarının yanı sıra, çiftçilerin bütçesini de düşünen çevre dostu ve ekonomik bir yapı ortaya koyuyor. Modern tasarımıyla dikkat çeken yeni TDD Delta Serisi her biri 4 farklı motor alternatifiyle satışa sunuluyor.

Yeni TDD Delta Serisi, yüksek verimliliğe sahip modern teknoloji ürünü 4 silindirli motorla donatılmış durumda. Tier III normuna uygun motorun dört farklı güç alternatifi söz konusu. Güç alternatifleri 75 HP ile başlıyor, 88 ve 98 HP ile devam ederek 110 HP ile son buluyor. 75 HP’lik motor 298 Nm, 88 HP’lik model 356 Nm ve 98 HP’lik model ise 390 Nm tork üretiyor. 110 HP ile ailenin en güçlü üyesi ise 430 Nm tork kullanıma sunuyor. Yüksek verimliliğe sahip tüm motorlarda turbo besleme ve intercooler standart olarak sunuluyor.

Yeni TDD Delta Serisi 3 kademe ve 4 hız vitesi sayesinde sürücünün ihtiyacı olan tüm hızların elde edilebildiği 12x12 transmisyona sahip. Direksiyon yanına yerleştirilen mekanik ileri–geri mekik kolu ile TDD Delta Serisi, tüm ileri vites hız aralıklarını geri vites için de sağlıyor. 4 adet hidrolik güç çıkışı bulunan TDD Delta Serisi modellerinde; çeki, pozisyon, karma ve yüzdürme fonksiyonlarının standart olarak kullanılabildiği ve sıra sonu dönüşlerinde kolaylık sağlayan Lift 0-maticTM sistemine sahip üstün bir hidrolik yapı mevcut. Çiftçiler, TDD Delta Serisinin 3.565 kg’lık kaldırma kapasitesi sayesinde, farklı birçok ekipmanla çalışabilme olanağı buluyor.

Modern kabini sayesinde 5,5 m2 cam alana sahip yeni TDD Delta Serisi, 360 derece kusursuz ve geniş görüş açısı sağlıyor. İleri teknoloji ve Türk mühendislerinin özverili çalışması sonucu geliştirilen kabin izolasyonu, kabin içerisinde sadece 79.5 dB(A)’lık, gürültü kirliliğinden uzak ve sessiz bir çalışma ortamı sunuyor.
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
28.05.2014
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: NEW HOLLAND TR6,TÜRKTRAKTÖR
Link: Türktraktör’ün “Yerli Devi” Konya’da Görücüye Çıkıyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız