Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
New Holland Tarla Günleri’nde 

 
New Holland Tarla Günleri’nde,
traktörleri tarlada deneyin

“New Holland Tarla Günleri” etkinliği Adanalı çiftçilere, New Holland ürünlerini sahada, TürkTraktör uzmanlarıyla birlikte deneme fırsatı sunuyor. Tarla Günleri’nde aynı zamanda, çiftçiler ve ailelerine yönelik eğlenceli etkinlikler düzenleniyor.

Adana, 3 Haziran 2014 - Türkiye tarım sektörünün lider ismi TürkTraktör, Haziran ayı süresince “Tarla Günleri” kapsamında çiftçilerle buluşuyor. Haziran ayı sonuna kadar gerçekleştirilecek “New Holland Tarla Günleri” etkinliğinin ilk durağı Adana oldu. Çiftçilere ve ailelerine açık olan etkinlikte ziyaretçiler, ortalama 200-300 dönümlük bir alanda New Holland ürünlerinibire bir tecrübe edebilecek.

TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, “Tarla Günleri” ile ilgili açıklamasında, “60 yıldır çiftçinin hizmetinde olan TürkTraktör olarak önceliğimiz, her zaman çiftçilerimizin yanında yer almak oldu. New Holland Tarla Günleri de bu vizyonun bir parçası; tüm ekibimizle, sahada çiftçilerle bir araya geleceğimiz bir organizasyon. Amacımız; Türkiye’nin dört bir yanında çiftçilerimizle bir arada olmak, onları dinlemek ve onlara ürünlerimizi daha yakından tanıyabilecekleri bir platform oluşturmak. Bu amaçla Adana’daki çiftçilerimizle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.
 
Tarla Günleri’nde; yeni TürkTraktör KB serisi haşpaysız balya makineleri, TürkTraktör marka toprak işleme makineleri, New Holland CX6080 biçerdöver, TDD Delta Serisi ve Tier 4 egzoz emisyonuna sahip iki yeni ithal traktör olan yarı otomatik şanzımanlı T5 Electro Command ile sürekli değişken CVT şanzımanlı T6 Auto Command da tarlada faaliyet esnasında görülebilecek.
 
Bunun yanı sıra “New Holland Tarla Günleri”, ziyaretçiler ve ailelerin keyifli vakit geçirebilmeleri için çuval yarışı, halka oyunu, halat çekme ve penaltı gibi etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. 
 
 

Ekleme Tarihi
04.06.2014
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: New Holland,tarla günleri
Link: New Holland Tarla Günleri’nde




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız