Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 02 Mayıs 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


Alman Tarım Birliği'nden Erciyes'e Altın Nişan

Gıda ürünlerini denetleyen Alman Tarım Birliği DLG, Erciyes firmasının Şip&Şak Sığır Et Ezmesi ürününü Altın Nişan ile ödüllendirdi.

Almanya'da her yıl yaklaşık otuz bin gıda ürününü bilimsel olarak, kamuya açık ölçütlerle denetleyen tarım ve gıda sanayiinin çatı örgütlerinden Alman Tarım Birliği DLG, Erciyes'in Şip&Şak Sığır Et Ezmesi'ni üçüncü kez Altın Nişan ile ödüllendirdi.

Denetimlerinde gıda ürünlerini önce renk, görünüm, kıvam, koku ve tatları ile mercek altına alan DLG, daha sonra hazırlanış, paketleme ve etiket denetimleri ve laboratuvar analizlerini yapıp, her yıl kriterlere uyan en iyi ürünleri belirleyerek ödüllendiriyor.

2014 yılında ürünleri tekrar Altın Nişan Ödülü'nü kazanan Erciyes firmasından yapılan açıklamada, "Almanya’da yaşayan aileler et ezmemize piyasaya çıktığından beri büyük rağbet gösteriyorlar. Yüksek malzeme kalitesi, titizlikle hazırlanışı, özellikle de keskin, ancak bir o kadar da hafif lezzeti bu ilginin en büyük nedeni. Denetleme kurumunun titizlikle yaptığı incelemeler sonucunda binlerce ürünü geçerek Altın Nişan'a layık görülmesi, kalitemizin ve lezzetimizin üstünlüğünü bir kez daha tescillemiş oldu" denildi.

Erciyes tüketicilerin farklı lezzet taleplerini karşılayabilmek amacıyla ürün yelpazesinde nefis iki et ezmesine daha yer verdiklerini dile getiren firma yetkilileri, sığırdan yapılan Şip&Şak Alaca Et Ezmesi ve hindiden üretilen Şip&Şak Hindi Et Ezmesi'nin de büyük beğeni kazandığını belirttiler.

GIDA SEKTÖRÜNDE 16 YIL

Erciyes firması, Avrupa’da yaşayanların Türk damak zevkine yönelik yüksek kalitede et ürünlerini piyasaya sunan köklü bir marka. 16 yıldır toptan ve perakende gıda sektöründe faaliyet gösteren Erciyes, geniş bir ürün yelpazesine sahip. Sosisten ızgara ürünlere, dilimlenmiş ürün ve salamdan çocuk ürünlerine, et ezmesinden sofraların vazgeçilmesi sucuğa dek pekçok gıda ürünü hazırlayıp piyasaya sunan firma, tüketicilerin talepleri doğrultusunda gıda ürünlerini her yıl geliştiriyor, çeşitlendiriyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
24.06.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Alman Tarım Birliği'nden, Erciyes'e Altın Nişan, gıda
Link: Alman Tarım Birliği'nden Erciyes'e Altın Nişan




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız