Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 26 Nisan 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
ÇKS 

ÇİFTÇİ KAYIT SİSTEMİ (ÇKS), 30 HAZİRAN’DA SON

IHA

Antalya'nın Korkuteli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, üreticileri kayıt süresi 30 Haziran 2014'e kadar uzatılan Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) kayıtlarını yaptırmaları konusunda uyardı.
 
Korkuteli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Özlem Çağırıcı Armut, çiftçilerin mağdur olmamaları ve destekleme ödemelerinden faydalanabilmeleri için Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS), 30 Haziran 2014 tarihine kadar kayıt olmaları gerektiğini söyledi. ÇKS’ye başvurularda görülen eksikliklerin giderilmesi ve çiftçilerin sistemden daha iyi yararlanması amacıyla yeni ÇKS Yönetmeliğinin yayımladığı belirten Armut, "Yeni yönetmelikle 2014’te çiftçilerin ÇKS’ye kaydolmak üzere son başvuru tarihinin 30 Haziran olarak belirlendi. Bu tarihten sonra başvuru kesinlikle alınmayacaktır. Konuyla ilgili olarak gerekli bütün duyurular ÇKS birimimizde görevli personelimizce yapılmış olup, çiftçilerimizin mağdur olmamaları bakımından bir an evvel Korkuteli Ziraat Odası Başkanlığından evraklarını almak suretiyle işlemlerini eksiksiz olarak tamamlamaları ve Korkuteli İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüze gelerek teslim etmeleri gerekmektedir" dedi.
Geçtiğimiz son 4 yılda bütün bir üretim yılı süren bu işlemin, kayıtlarda ve uygulamada sıkıntı meydana getirdiğini ifade eden Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Özlem Çağırıcı Armut, bu nedenle Bakanlığın bu uygulamaya son vererek, son başvuru tarihini 30 Haziran 2014 olarak belirlediğini kaydetti.








Ekleme Tarihi
26.06.2014
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS), 30 Haziran’da Son
Link: Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS), 30 Haziran’da Son




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız