Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 30 Nisan 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Hafif Ramazan Sofralarının Sırrı Keçi Peynirinde Saklı 

HAFİF RAMAZAN SOFRALARININ SIRRI KEÇİ PEYNİRİNDE SAKLI

Baltalı Gıda, protein bakımından zengin ürünleri ile Ramazan sofraları için tüketicilere hafif lezzetler hazırlama fırsatı sunuyor.


Ramazan ayının uzun ve sıcak yaz günlere denk gelmesiyle birlikte beslenme düzeninde meydana gelen değişiklikler, sindirim sistemi rahatsızlıkları da beraberinde getiriyor. Sağlıklı beslenmenin daha bir önem taşıdığı Ramazan ayında, Baltalı Gıda, yüzde yüz keçi sütü ve ürünleri ile sofraların vazgeçilmezi haline geliyor. Protein oranı itibariyle vücutta daha hızlı parçalanmayı sağlayan keçi sütü ve ürünleri kolay
sindirim özelliği ile iftar sofralarına hafiflik getiriyor.

Kalsiyum, protein, vitamin ve fosfor bakımından zengin olan Baltalı Gıda % yüz keçi sütü ve ürünleri ile birçok yemek seçeneği oluşturma fırsatı veriyor.Keçi peynirinden hazırlanan salata veya makarna ile hem hafif hem de leziz iftar menüsü hazırlayabilir, uykunuzun en tatlı yerinde kalkarak hazırladığınız sahur sofranızda keçi peyniri ile hazırlayabileceğiniz krep veya poğaça ziyafete dönüştürebilir, sindirim sisteminizi bozmadan tüm günü tok geçirebilirsiniz.

Baltalı Gıda Hakkında:

Baltalı Gıda, Türkiye’yi %100 keçi sütünden yeni lezzetlerle tanıştırmak için 2008 yılının Mayıs ayında İzmir- Seferihisar’da kurulmuş olup, 2011 Şubat ayı itibariyle keçi sütünden üretilen ürünler raflarda yerini almıştır. Keçi sütünde Türkiye ortalamasının üzerinde süt verimi olan Baltalı çiftliği ve bağlı keçi çiftliklerinden elde edilen keçi sütleri ile günlük üretim kapasitesi 20 tona kadar çıkmaktadır.

Baltalı Gıda’nın ürün gamında süt grubunda günlük pastörize 250 ml, 500 ml ve 1000 ml ve 500ml light keçi sütü, 1000 ml ve 200 ml UHT ambalajlı süt ve evde rahatlıkla yapılabilen kolay yoğurt bulunmaktadır.

Peynir gruplarında ise keçi peyniri, light keçi peyniri, tulum peyniri, kaşar peyniri, dil, hellim, lor, krem peynir grubunda sürülebilir keçi peyniri, labneh, armola, krem keçi peyniri, ithal keçi peynir grubunda ise Fransızların buche de chevre peyniri Baltalı Büş adıyla üretilmektedir.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
30.06.2014
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Keçi Peyniri,Baltalı Gıda
Link: Hafif Ramazan Sofralarının Sırrı Keçi Peynirinde Saklı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız