Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 18 Nisan 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


ÇAYKUR, 87 bin 500 ton yaş çay aldı

ÇAYKUR Genel Müdürü Sütlüoğlu, "İkinci sürgün yaş alımlarımız sürüyor. İkinci sürgün yaş çay alımında bugüne kadar toplam 87 bin 500 ton yaş çay aldık. Günlük 7 bin ton civarında çay almaya devam ediyoruz" dedi.

RİZE - ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, bu sezon ikinci sürgün yaş çay alımında bugüne kadar toplam 87 bin 500 ton çay aldıklarını söyledi.

Sütlüoğlu, yaptığı açıklamada, günlük yaklaşık 7 bin ton yaş çay işlediklerini belirterek, "İkinci sürgün yaş alımlarımız sürüyor. İkinci sürgün yaş çay alımında bugüne kadar toplam 87 bin 500 ton yaş çay aldık. Günlük 7 bin ton civarında çay almaya devam ediyoruz" dedi.

Çayda kaliteden ödün vermemek için fabrika ziyaretlerini sürdürdüğünü de söyleyen Süttlüoğlu, "Fabrikalarımızı tek tek dolaşarak gerek hammadde kalitesini, gerekse de işletme prosesinin doğru uygulanıp uygulanmadığını yerinde görüyoruz ve eksikliklerini tespit ettiklerimiz hakkında gerekli işlemleri yapıyoruz" ifadesini kullandı.

Sütlüoğlu, çayda kaliteden ödün vermeyeceklerini, bunun için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Kalite, çayın geleceği ve bölgede sürdürülebilir olması için çok önemli. Kalitenin sağlanması için hem ÇAYKUR çalışanlarının hem de üreticilerin buna katkı sağlaması gerekir. Kalite bizim olmazsa olmazımız. Mutlaka bu kaliteyi sağlayacağız. Bunda kararlıyız. Bunu ÇAYKUR çalışanlarımız ve üreticilerimizin anlaması lazım. Bundan taviz vermemiz ve geriye dönüş yapmamız mümkün değil. Çünkü bundan geri adım atmamız demek çayımızın geleceğini yok etmemiz, çayımızın geleceğini öldürmemiz demektir. Bunun bilincindeyiz. Bunun için gece gündüz çalışarak çayımızı en kaliteli şekle getirmeye, yanlışlarımızı düzeltmeye gayret ediyoruz ve inşallah bunu sağlayacağız."
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
10.07.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: çaykur, çay, çay alımları
Link: ÇAYKUR, 87 bin 500 ton yaş çay aldı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız