Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 06 Mayıs 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


Mangal keyfinin baştacı Gedik Piliç 

Gedik Piliç, zengin ürün çeşidiyle mangal keyfini renklendiriyor. Piknik ve barbekü sofralarına hem çok lezzetli hem de besin değeri son derece yüksek beyaz et çeşitleriyle tat ve sağlık getiriyor.

Mangal keyfini doyasıya yaşamanız için Gedik Piliç’in sunduğu geniş ürün yelpazesi, genç yaşlı herkesin damak zevkine hitap ediyor. Birbirinden lezzetli beyaz et ürünleriyle, sevdiklerinizle bir araya geleceğiniz kalabalık piknik sofraları veya barbekü partilerinize konuk olmaya hazırlanıyor.

BESİN DEĞERİ YÜKSEK

Pirzola, kanat, but vb. ızgaralık beyaz et çeşitleri sunan Gedik Piliç, besin değeri ve kalitesiyle hem mide hem de kalp sağlığını koruyor. İyi tarım uygulamalarıyla yem üretiminden kesim ve beyaz et üretim aşamalarının tümünde insan sağlığını ön planda tutan Gedik Piliç; 200’ün üzerinde ürün çeşidiyle mangal keyfinize keyif katıyor.

Gedik Piliç’in birbirinden lezzetli ürünleri marketlerde satışa sunuluyor.
 
 
GEDİK PİLİÇ HAKKINDA: 1968 yılında Halil Gedik tarafından Uşak’ın Eşme ilçesinde kurulan Gedik Piliç, bugün Türkiye’nin entegre tesisleri içerisinde en büyük piliç üretim kapasitesine sahip. Uşak’ın vergi rekortmenliğini elinde bulunduran Gedik Piliç, Türkiye’nin 500 sanayi devi sıralamasında da istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Günlük 220 bin adet kesim kapasitesi bulunan Uşak’ın Eşme ilçesindeki Gedik tesislerinden dünyanın 16 ülkesine ihracat yapılıyor. Türkiye’de 30’dan fazla bayi ile dağıtım gerçekleştiren Gedik Piliç, 1000’den fazla çalışanı, üreticileri, tedarikçileri ve aileleriyle birlikte 20.000’den fazla yurttaşımızın evindeki aşı temsil ediyor. Gedik Piliç, 45 yıllık deneyimini markalaşarak ve sektördeki istikrarlı büyümesiyle kanıtlamaya devam ediyor.
 
 

Ekleme Tarihi
12.07.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Gedik Piliç
Link: Mangal keyfinin baştacı Gedik Piliç




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız