Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 04 Mayıs 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


Türk Ustalardan Bayrama Tatlı Dokunuş

Sefer Usta'nın 76 yıl önce Kemeraltı'ndaki ufak dükkanında başlayan tatlı serüvenini sürdüren Özsüt, bugün dünyaca bilinen Valrhona'dan üretilen el yapımı çikolatalarla Türk damak tadına uygun şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Yıllardır Türkiye’nin bayramlarını tatlandıran Özsüt, Türk ustaların maharetli ellerinde 76 yıllık deneyimini ve Valrhona çikolatalarını ‘Nerede o eski bayramlar’ diyenler için özel olarak harmanlıyor.
 
‘Bayram çikolatası’ geleneğini gurmelerin tercihi olan Valrhona Çikolata ile birleştiren Özsüt, madlen ve el yapımı çikolataları ile bu bayramda da ağızları tatlandırıyor. Bayram çikolatalarının müdavimi çocuklar ve eski bayramları yâd edenler için özel olarak hazırlanan bayram çikolataları, Özsüt tarafından Türk damak tadına uygun şekilde üretiliyor.
 
Yurt dışında eğitim almış Türk ustalar tarafından özenle hazırlanan Özsüt Çikolatalar, ‘Madlen’ ve ‘Special’ olmak üzere iki farklı konseptte ve 13 farklı çeşitte çikolataseverlerin beğenisine sunuluyor.
 
Nesilden nesile aktarılan bir gelenek olan Madlen Çikolatalar, Özsüt’ün uzman tarifleri ile çağ atlayarak sütlü ve bitter olmak üzere iki ayrı lezzette Özsüt Çikolata Koleksiyonu’nda yerini alıyor.
 
Special Koleksiyonu’nda yer alan Özsüt Çikolatalar ise; geleneksel tadlardan vazgeçmeyenler için badem, fındık ve antepfıstığıyla zenginleştirilen Mendiant Çerezli, kahveli Velour ve fındık ezmesi ile bitter çikolatalı Ecrin; ferahlatan meyve ve tropik aromaların müdavimleri için portakal aromalı Oranjet, frambuazın eşsiz tadıyla Mystique ve hindistancevizli Coco; kakao ve karamelin benzersiz lezzetine doyamayanlar için ise yoğun çikolatalı Naturel Noir, bal ve karamelin karışımıCarmen, bitter çikolatalı Truffes, bademli ve antep fıstıklı Roche çeşitleri ile bayram kutlamalarının vazgeçilmezi oluyor.
 
Özsüt Çikolatalar, hem bayram ziyaretlerine giderken götürmek, hem de konuklarınıza ikram etmek için lezzetli ve şık bir alternatif sunuyor.
 
 
  

Ekleme Tarihi
24.07.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Özsüt, bayram, çikolata
Link: Türk Ustalardan Bayrama Tatlı Dokunuş




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız