Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 20 Nisan 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


Karaman’da kurban satış ve kesim yerleri belirlendi

Karaman Belediyesi, kurban satışı ve kesimi yapılacak yerleri açıkladı.

Kurbanlıkların temiz ve sağlıklı koşullarda satış ve kesim işlemlerinin yapılabilmesi için gerekli tedbirler alan Karaman Belediyesi, kurban satışı ve kesimi yapılacak yerleri de açıkladı. Buna göre Karaman’da 4 farklı bölgede kurban satışı, 8 ayrı yerde de kurban kesimi yapılabilecek.

Hamidiye Mahallesi İbrahim Öktem Caddesi’ndeki hayvan pazarı, Urgan Mahallesi İbrahim Öktem Caddesi Toptancı Hali karşısındaki boş arsa, Çeltek Mahallesi 388. Sokak ile 1000. sokak arasındaki boş arsa ve Larende Mahallesi’ndeki Pazar kurulan alanda kurban satışı, Başakşehir Mahallesi 2. TOKİ Alışveriş Merkezi yanındaki otopark alanı, Elmaşehir Mahallesi 1. TOKİ Alışveriş Merkezi’nin yanı, Yunuskent Mahallesi İmam-ı Azam Camii yanındaki araba pazarı kurulan alan, Alişahane Mahallesi’ne kurulan Perşembe Pazarı’ndaki balıkçıların olduğu yer, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde Pazartesi günleri kurulan pazarda balıkçıların olduğu bölge, Urgan Mahallesi Belediye Mezbahanesi, Gevher Hatun Mahallesi 1812. Sokakta yer alan Alışveriş Merkezinin yanı ve Çeltek Mahallesi Kazalpa Meydanı da kurban kesimi yapılacak yerler olarak belirlendi.
 
Bu yerlerin dışında kurban satış ve kesim yapılmasına kesinlikle izin verilmeyecek. Kurban kesim yerlerinde vatandaşların kurban ibadetini usulüne uygun şekilde yerine getirebilmesi için modern ve sağlıklı kesim alanları oluşturulacak. 
 
 
 
 
 
(İHA)
 
 

Ekleme Tarihi
25.09.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Karaman, kesim, kurban, satış
Link: Karaman’da kurban satış ve kesim yerleri belirlendi




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız