Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Gıda »  Restoranlar »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Gıda Güvenliği
 Tüketici Köşesi
 Un, Unlu Ürünler
 Makarna
 KuruTahıl,Bakliyat
 Yemeklik Yağlar
 Kırmızı Et, Ürünleri
 Fast Food
 Dondurma
 Beyaz Et, Ürünleri
 Yumurta, ürünleri
 Süt, Süt Ürünleri
 DondurulmuşGıda
 Sebze,Meyve
 Bal, Reçel
 Zeytin, Ürünleri
 Konserve,Turşular
 Hazır Yemek
 Kuru Yemiş,Çerez
 KurutulmuşGıda
 Organik Gıdalar
 Diyet Gıdalar
 Baharatlar
 Salça, Ketçap
 Tatlı, Şekerleme
 GDO Gıdalar
 Marketler, Haller
 Toptancı, Bakkal
 Restoranlar
 Diğer Gıdalar
 Ambalaj
 Seminer,Kongre
pideci 

Pideci’den yatırımcılara yeşil ışık

Turizm ve tekstil sektöründeki başarılarının ardından yemek sektöründe de Türkiye’nin önemli zincir restoranlarından biri olan PDC Pideci markasının sahibi Gülben Şınık, “Uzun yıllar sektörde olmanın verdiği tecrübe ve marka bilinirliğinin yanı sıra uzun çalışmalarla oluşturulan know-how sayesinde Pideci, yatırımları ile hızlı ama sağlıklı bir büyüme sürecinde. Hedefimiz, güçlü ortaklıklar kurarak jenerik marka haline gelmek. Franchise’larla büyüme yolundayız. Bu çerçevede, satın alma ve ortaklıklar da dahil her türlü yatırım önerisine açığız” dedi.

1998 yılında, Zekeriyaköy’de kurulan ve 2’si kendi işletmesi 4’ü franchise olmak üzere toplam 6 şubesiyle hizmet veren PDC Pideci’nin kurucusu Gülben Şınık, “PDC Pideci, ülkimizde pideci kavramını değiştiren marka oldu. Özel reçetelerle hazırlanan zengin menüsü ve her damak tadına hitap eden çeşitliliği ile ‘pide’ denince akla gelen marka durumuna geldi. Şu an 6 şube ile faaliyetteyiz. Fakat Türkiye’nin pek çok büyük kenti başta olmak üzere özellikle İngiltere ve Amerika’daki Türk girişimcilerden franchise teklifleri almaya başladık. Franchise seçimlerimizi çok dikkatli yapıyoruz. Ancak bu noktadan sonra prensiplerimizden ödün vermeden yerli ve yabancı ortaklıklarla daha hızlı büyümeyi hedefliyoruz dolayısıyla birleşme ve ortaklıklara açığız. Uzun yıllar sektörde olmanın verdiği tecrübe ve marka bilinirliğinin yanı sıra uzun çalışmalarla oluşturulan know – how sayesinde pideci yatırımcıları ile hızlı ama sağlıklı bir büyüme sürecindeyiz” diye konuştu.

Şınık, “PDC Pideci markamıza New York, Londra, Paris, Dubai gibi dünyanın önde gelen metropollerinden franchise teklifleri geldi ve gelmeye devam ediyor. Söz konusu talepleri karşılayabilecek alt yapının hazırlıkları içindeyiz. Gelecek dönemlerde bu taleplere daha sağlıklı yanıt verebilmek adına iş ortaklıklarına da açığız” dedi.

Yurtiçi ve yurtdışından franchise teklifleri alıyoruz. Gelen yoğun talepler doğrultusunda 2  yıl içinde 10 şube daha zincirimize katmayı hedefliyoruz” diyen Şınık, bayilerde aradıkları özelliklere de değindi. Şınık, “Girişimci ruhu, işletme becerisi, iş ciddiyeti ve işi sahiplenme arzusu içinde olanlarla çalışmak istiyoruz. Başarılı bir pideci şubesi işletebilmek için yatırımcılarımızdan; kişisel çaba ve katkıları ile işlerine sahip çıkmaları, firma standartları ve hijyen koşullarından taviz vermemeleri, işi belirlenmiş kurallara uygun yürütmeleri ve marka değerini arttırma çabasında bulunmaları beklenmektedir” diye konuştu.

“Pideyi tercih edilen ürün haline getirdik”

Şınık, “Pide her ne kadar sevilen bir ürün olsa da, bugüne kadar hak ettiği değere ulaşamadı. PİDECİ olarak, fastfood türleri arasında pidenin ivme kazanarak en az pizza kadar tercih edilen bir ürün olmasını sağladık. Bu da bizim için gurur kaynağı oldu. Eski bir kültür olan pideyi günümüz koşullarına uyarlayarak daha modern bir sunumla müşterilerimizle buluşturduk ve buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Pideci hakkında

1998 yılında Zekeriyaköy’de kadın girişimci Gülben Şınık tarafından kurulan PİDECİ yalın, lezzetli, iddialı bir şekilde büyüyerek ve çoğalarak yemek sektöründe önemli bir rol üstlenmeye devam ediyor. Yurt içinde ve yurt dışında özgün konsepti ve kendine özgü reçeteleri ile ün salan PİDECİ, üst vasıflı zincir işletmesi olarak hizmet veriyor. Franchise sistemi ile büyüyen ve büyümesine devam edecek olan PİDECİ markasının 5 şubesi (Zekeriyaköy, Gayrettepe, Maslak, Akatlar, Astoria AVM) bulunuyor. Marka bilinirliğini ve güvenirliliğini geliştirerek artıran PİDECİ, 1998 ‘de 2 dükkan (Zekeriyaköy, Gayrettepe)  ile yola çıktı. PİDECİ markasının sahibi Gülben Şınık, kendisine şube açması yönünde gelen taleplere karşılık vererek kurumsal bir yapıya dönüştü. Şuan 3’ü franchise olmak üzere toplam 5 şubeli zincir olarak hizmet veriyor. 

 
 

Ekleme Tarihi
25.09.2014
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: pideci
Link: Pideci’den yatırımcılara yeşil ışık




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız