Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Gıda »  Seminer,Kongre »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Gıda Güvenliği
 Tüketici Köşesi
 Un, Unlu Ürünler
 Makarna
 KuruTahıl,Bakliyat
 Yemeklik Yağlar
 Kırmızı Et, Ürünleri
 Fast Food
 Dondurma
 Beyaz Et, Ürünleri
 Yumurta, ürünleri
 Süt, Süt Ürünleri
 DondurulmuşGıda
 Sebze,Meyve
 Bal, Reçel
 Zeytin, Ürünleri
 Konserve,Turşular
 Hazır Yemek
 Kuru Yemiş,Çerez
 KurutulmuşGıda
 Organik Gıdalar
 Diyet Gıdalar
 Baharatlar
 Salça, Ketçap
 Tatlı, Şekerleme
 GDO Gıdalar
 Marketler, Haller
 Toptancı, Bakkal
 Restoranlar
 Diğer Gıdalar
 Ambalaj
 Seminer,Kongre
 


Yılın İnovatif Şirketi: Anavarza Bal

Doğu Akdeniz’de yayınlanan ekonomi gazetesi Refleks’in, ikincisi düzenlenen ‘Lokomotif Ödülleri’ görkemli törenle sahiplerini buldu. Törende inovasyondan ihracata, yılın genç iş adamından genç iş kadınına kadar 12 dalda ödül verildi. Yılın İnovatif şirketi ise Anavarza Bal seçildi.

Doğu Akdeniz bölgesinde 5 ilde yayınlanan, Türkiye’nin ilk ve tek bölgesel ekonomi gazetesi Refleks’in düzenlediği ikinci ‘Lokomotif Ödülleri' görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Gerçekleşen törende inovasyondan ihracata, yılın genç iş adamından genç iş kadınına 12 ayrı dalda ödül verildi.

Adana Sheraton Oteli’nde düzenlenen tören, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, AK Parti Milletvekili Fatoş Gürkan, CHP Milletvekili Ümit Özgümüş ve Anavarza Bal Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sezen ile iş dünyasını temsil eden önemli isimlerin katılımı ile renklendi.

CNBC-e Haber Spikeri Benel Hızarcı’nın sunduğu törende, yılın en İnovatif Şirketi seçilen Anavarza Bal’ın Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sezen, aldıkları ödül ile ilgili şunları söyledi: “Bizi bu ödüle layık gören ve sektörümüzün gelişimi için yaptığımız katkıları takdir eden Refleks gazetesi yönetici-çalışanları ve okuyucularına içten teşekkürlerimizi sunarız. İnovasyon, değişmek, yenilenmek her sektör ve marka için önemlidir. Biz de bu amaçla 2023 yılı hedefimizi şimdiden belirledik; ‘Türkiye’nin bal sektöründe lider markası olmak’ ve ‘dünyada bala dair ne varsa Türkiye'ye ilk kez taşımak’. Bu hedef ile ilgili tüm alt yapımızı gözden geçiyor ve yeni yatırımlar yapıyoruz. Şuan sektöre soluk aldıracak, devrim niteliğindeki toz bal projemizi bu sene piyasaya sunuyoruz. Bu ürünümüz sayesinde aldığımız ödülümüzün bize şans getireceğine inanıyoruz. Yakında Türkiye’de ilk defa Anavarza Toz Bal’ı tüketicilerimize sunacağız ve sektörü bu yeni ürünle baştan şekillendireceğiz.”
 
 
 
Anavarza Bal Hakkında: 1979 yılında Süleyman Sezen'in kurduğu Sezen Gıda Ltd. Şti., 1995 yılında Anavarza Bal markasıyla bal sektörüne giriş yaptı. Adana'nın Kozan ilçesinde kurulan şirket, marka ismini bölgenin sembolü Anavarza Antik Kenti'nden alıyor. 450 m2'lik alana kurulan üretim tesisleri, bugün 10.000 metrekareye ulaştı ve Kozan'da istihdam sağlamaya devam ediyor. Aralıksız yapılan AR-GE çalışmaları, üniversite işbirlikleri Anavarza Bal'ı sektörde yeniliklerin öncüsü bir marka haline getirdi. Amerika'da ve Avrupa'da yıllardır tüketilen Krem Bal'ın Türkiye'de üretilmesi, bu çalışmaların kıymetli sonuçlarından biri. Ve seçkin gıda markalarına verilen “BRC Global Standart - Grand: A” gibi sertifikalar yine titiz çalışmaların bir getirisi. Anavarza Bal; Süleyman Sezen'in açtığı yoldan, yine kendisinin önderliğinde, Can Sezen'in yönetiminde en iyi bildiği işi yapmaya devam ediyor. 
 
 
 

Ekleme Tarihi
01.04.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Yılın İnovatif Şirketi, Anavarza Bal, Refleks, Adana
Link: Yılın İnovatif Şirketi: Anavarza Bal




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız