Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Gıda »  Marketler, Haller »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Gıda Güvenliği
 Tüketici Köşesi
 Un, Unlu Ürünler
 Makarna
 KuruTahıl,Bakliyat
 Yemeklik Yağlar
 Kırmızı Et, Ürünleri
 Fast Food
 Dondurma
 Beyaz Et, Ürünleri
 Yumurta, ürünleri
 Süt, Süt Ürünleri
 DondurulmuşGıda
 Sebze,Meyve
 Bal, Reçel
 Zeytin, Ürünleri
 Konserve,Turşular
 Hazır Yemek
 Kuru Yemiş,Çerez
 KurutulmuşGıda
 Organik Gıdalar
 Diyet Gıdalar
 Baharatlar
 Salça, Ketçap
 Tatlı, Şekerleme
 GDO Gıdalar
 Marketler, Haller
 Toptancı, Bakkal
 Restoranlar
 Diğer Gıdalar
 Ambalaj
 Seminer,Kongre
 IcerikbannerUrl


Metro Türkiye, Stevie Ödülleri’nde 7 ödül kazandı 

Uluslararası ödül platformları arasında önemli bir yeri olan Stevie Ödülleri tarafından düzenlenen, 2014 Uluslararası İş Dünyası Ödülleri sonuçları açıklandı.

Metro Toptancı Market Türkiye, Uluslararası Stevie Ödülleri’nde 2 altın, 2 gümüş ve 3 bronz olmak üzere toplam 7 ödüle layık görüldü.

Yaratıcı ve yenilikçi projeleriyle Türkiye’ye değer katan Metro Toptancı Market Türkiye, bu yıl 11.si düzenlenen Uluslararası Stevie Ödülleri’nde, yaratıcı projeleri ve tanıtım videoları ile “İletişim ve PR” kategorisinde 2 ayrı dalda, “Video” kategorisinde ise 4 ayrı dalda olmak üzere 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronz ödül kazandı.

Metro, üreticiye, girişimciye, çalışanına ve tüketiciye değer katan, ekonomide ve faaliyet gösterdiği alanlarda fark yaratan projeleriyle uluslararası alanda büyük bir başarı elde etti.


Metro, dünyanın en iyi ürün, hizmet ve iletişim projelerinin belirlendiği Uluslararası Stevie Ödülleri’nde İletişim ve PR kategorisinde iki dalda ödüllendirilerek; Türkiye’de coğrafi işaretli ürünlerin ve yerel değerlerin korunmasını amaçlayan “Metro Yerel Değerlere Sahip Çıkıyor” ve sürdürülebilir balıkçılığı desteklemeye yönelik “Palamutlar Nerede?” projeleriyle Bronz Stevie Ödülü’ne layık görüldü.

Yarışmanın “Video” kategorisinde ise gerçek bir müşteri deneyiminin anlatıldığı “Jeneratör” ve yerel üreticilerin başrolde olduğu “Yerel Değerler” videolarıyla iki dalda Altın Stevie Ödülü’ne layık görülerek farklı alanlardaki başarılarını tescilledi. Ayrıca, Metro’nun müşterileri için ürettiği özel çözümlerin anlatıldığı “Sipariş ve Dağıtım” ve “Metro Saha Satış Gücü” videoları iki dalda Gümüş Stevie Ödülü, yaşadığı toplum ve dünya için fark yaratan girişimcileri konu alan “Girişimci Hikâyeleri” videosu ise Bronz Stevie Ödülü getirdi.

Metro Türkiye Genel Müdürü Kubilay Özerkan, sonuçlara ilişkin şu sözleri söyledi: “Yenilikçi ve yaratıcı iletişim projelerimizin seçkin uluslararası ödül platformlarında onurlandırıldığını görmek bize gurur ve mutluluk veriyor. Elde ettiğimiz bu uluslararası başarı Metro olarak sadece bizim değil, iş ortaklarımızın ve çalışanlarımızın da başarısıdır. Bir aile oluşturduğumuzu düşündüğümüz Yöresel Ürünler ve Coğrafi İşaretler Türkiye Araştırma Ağı (YÜCİTA) ve Türk Deniz Araştırmaları Vakfı (TÜDAV) derneklerine projelerimizin uygulama süreçlerinde verimli ve başarılı katkılarından dolayı teşekkürlerimizi iletmek isteriz. Metro olarak Türkiye’ye inancımızın tam olduğunu her zaman göstermiştik; uluslararası platform da, yaptığımız işlerin ne kadar doğru bir yolda olduğunu tescilledi. Metro olarak profesyonellerin güçlü iş ortağı olmaya ve ülkemize değer katan projelerimize devam edeceğiz.”


Metro Toptancı Market Hakkında

Metro Toptancı Market, dünyanın en önemli uluslararası perakende şirketlerinden Metro Group’un satış şirketlerinden biridir. Metro Toptancı Market, profesyonellerin kendileri ve işyerleri için ihtiyaç duydukları 20.000 çeşit gıda ve 30.000 çeşit gıda dışı ürünü, fiyat-kalite-performans ilişkisini gözeterek sunmaktadır.

Metro Toptancı Market, 29 ülkede 750’ye yakın mağazayla hizmet vermektedir. Dünya çapında 110.000’den fazla çalışanı olan şirket, tüm dünyada 21 milyon profesyonel müşteriye hizmet vermektedir.

Metro Group’un lokomotif şirketi olarak kabul edilen Metro Toptancı Market, ülkemizde 1990’dan bu yana faaliyet göstermektedir. Uygun fiyatlı, taze ve kaliteli on binlerce ürün, yurt çapına yayılmış 31 Metro Toptancı Market mağazasında satışa sunulmaktadır. 
 
 
 

Ekleme Tarihi
18.08.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Metro Türkiye, Stevie Ödülleri’nde, 7 ödül kazandı
Link: Metro Türkiye, Stevie Ödülleri’nde 7 ödül kazandı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız