Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 16 Nisan 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Gıda »  Diyet Gıdalar »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Gıda Güvenliği
 Tüketici Köşesi
 Un, Unlu Ürünler
 Makarna
 KuruTahıl,Bakliyat
 Yemeklik Yağlar
 Kırmızı Et, Ürünleri
 Fast Food
 Dondurma
 Beyaz Et, Ürünleri
 Yumurta, ürünleri
 Süt, Süt Ürünleri
 DondurulmuşGıda
 Sebze,Meyve
 Bal, Reçel
 Zeytin, Ürünleri
 Konserve,Turşular
 Hazır Yemek
 Kuru Yemiş,Çerez
 KurutulmuşGıda
 Organik Gıdalar
 Diyet Gıdalar
 Baharatlar
 Salça, Ketçap
 Tatlı, Şekerleme
 GDO Gıdalar
 Marketler, Haller
 Toptancı, Bakkal
 Restoranlar
 Diğer Gıdalar
 Ambalaj
 Seminer,Kongre
 IcerikbannerUrl


Perfetti Van Melle Türkiye, IIP Sertifikası’nın sahibi oldu

Perfetti Van Melle Türkiye,“Investors in People Sertifikası”nı kazanarak, gıda sektöründe İnsana Yatırım Sertifikası alan ilk şirket ünvanını da elde etti.
 
Dünya genelinde 75 ülkede 40 bin, Türkiye’de ise bugüne kadar sadece 11 firmanın aldığı Investors in People (IIP İnsana Yatırım Yapan Şirket) Sertifikası, Perfetti Van Melle Türkiye’ye verildi. Bu sertifika ile Perfetti Van Melle Türkiye gıda sektöründe İnsana Yatırım Sertifikası alan ilk şirket oldu.

Eylül 2012 tarihi itibariyle IIP Sertifikası için çalışma sürecini başlatan şirket sertifika sürecinde, insan kaynakları ve iş stratejisinin paralelliğini, katılımcılığı, takdir ve ödüllendirmeyi, kişisel gelişimi ve yönetici etkinliğini ön plana çıkararak planlama - teşhis yapılması, hareket planının oluşturulması, uygulama - hareket planının hayata geçirilmesinden oluşan üç ana bölümde değerlendirmeye tabi tutuldu.
 
 
 
 
 
İş stratejisi ile insan yönetimi stratejisinin entegrasyonu olan, insana yatırım yapan firmalara verilen IIP Sertifikası’nı almaya hak kazanan Perfetti Van Melle Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü İrem Suvat; sertifikanın alınması sürecine ilk olarak çalışanların iş stratejilerinin belirlenmesi sürecine katılımını sağlayarak başladıklarına değinerek, karar verme süreçlerine çalışanların katılımının sağlanmasının şirketleri başarıya taşıyacak yegane unsur olduğunu ifade etti.

“Geleceğe Ayna Tutmaya Varız” sloganıyla başlayan süreçte çalışanların çok büyük emek ve gayretleri bulunduğunu belirten İrem Suvat, tüm Perfetti Van Melle Türkiye çalışanlarıyla bu standardı ilk günden hak ettiklerine inandığını söyledi. “En alttan en üst kademeye kadar, endüstriyel ilişkilerin geliştirilmesine önemli katkılar sağlayan bir yaklaşım olan Investors In People (IIP) standardı sayesinde, şirketin iş sonuçlarına katkılarını daha net görebildikleri, tatmin duygusu yüksek çalışanlarımızla performansımızı çok daha güçlü ve hızlı artırıyoruz” diyen Suvat, çalışanlarının kurumun başarısına etkisine vurgu yaptı.
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
06.11.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Perfetti Van Melle, Türkiye, IIP Sertifikası, gıda, İnsana Yatırım Sertifikası
Link: Perfetti Van Melle Türkiye, IIP Sertifikası’nın sahibi oldu




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız