Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 20 Nisan 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  İçecek  »  Diğer içecekler  »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Tüketici köşesi
 Meyve suyu, şuruplar
 Kola, gazlı içecekler
 Su, Soda, Maden suyu
 Alkolü İçkiler
 Çay, Kahve
 Süt, Süt Ürünleri
 Şalgam
 Diğer içecekler
 


Gaziantep’te Atom Satışları Patladı

GAZİANTEP (İHA) - Kış aylarının gelmesi ve gribal enfeksiyonların yaygınlaşması ile birlikte Gaziantep’te taze meyve suyu satıcıları ‘Atom’ ismini verdikleri karışımın yoğun talep gördüğünü belirtti.
 
Karagöz Caddesi’nde taze meyve suyu dükkanı çalıştıran Celal Bilgin, kış aylarının gelmesi ile birlikte ‘Atom’ satışlarının arttığını belirterek, “Sektör olarak bu işi 15 yıldır yapmaktayım. Özellikle bu kış aylarında grip, soğuk algınlığına şalgam, atom, nar suyu, portakal suyu bunlar çok faydalı içecekler. Vitamin olarak vücudun gerekli mineral ve vitaminlerini sağladığı için halkımız şuan kış aylarında yaza rağmen daha çok bu içecekleri talep etmektedir” dedi.

MEYVELER MÜŞTERİLERİN GÖZÜ ÖNÜNDE SIKILIYOR
 
Taze meyve sularını müşterilerin gözü önünde sıktığını ve müşterilerin bundan dolayı gözleri önünde sıkılan meyve sularını güvenle içtiklerini kaydeden Bilgin, “Sağlık acısından hijyen acısından taze sıkıldığı için göz önünde müşterinin güvenle içeceği içecekler bunlar. Taze sıkılmadır. Zaten sıkıp beklettiğinizde en azından vitaminleri kaçtığı için biz burada göz önünde hemen meyveleri sıkıyoruz. Özellikle kış aylarında grip için limon, portakal, nar bunları karışık olarak müşterilerimize sunuyoruz. Çünkü C vitamini yoğunluğu ne kadar iyi olursa grip olmadan içersek en azından grip olmamızı önlüyoruz” ifadelerini kullandı.

ATOM KARIŞIMININ İÇERİSİNDE MUZ, FINDIK, ÇİLEK, KİVİ, ERİK, ELMA, HAVUÇ, BAL BULUNUYOR
 
Katı meyve sıkacağı ile kokteyl haline getirerek ‘Atom’ ismini verdiği içeceğin içerisinde vitamin ve protein açısından çok değerli besinlerin ve meyvelerin bulunduğunu söyleyen Bilgin, “Atom içinde muz, süt, bal, fındık, çilek, kivi, erik, elma, havuç, mevsimine göre ekstra meyveler var. Müşterinin talebine göre değişik şekilde meyve tabağı ballı kivi, erik çilek meyve tabağı ikram ediyoruz. Fiyat olarak fiyatlarımız çok uygun. Çünkü herkesin içmesi için elimizden geldiği kadar fiyatları uygun tutuyoruz. Fiyatı uygun tutuyoruz ki gencinden yaşlısına kadar herkes içsin” diye konuştu.

İÇERİSİNDE HİÇBİR KATKI MADDESİ YOK
 
Müşterinin gözü önünde sıkılan taze meyve sularının içerisine hiçbir katkı maddesi bulunmadığına dikkat çeken Bilgin, “Taze meyve suyunu burada gözünün önünde olduğu için hiçbir hilesi hiçbir yan etkisi, en azından hiç katkı olmadığını görüyorsunuz. Katı meyve suyunu bir dakika sonra müşterime tavsiye etmem çünkü taze meyve hemen anında içilmeli ki çünkü vitamin olarak değerini kaybetmesin” şeklinde konuştu.
 
Bilgin, ayrıca dükkanında sattığı acılı şalgama da Gazianteplilerin acıyı çok sevdiklerinden dolayı yoğun ilgi gösterdiğini sözlerine ekledi.
 
 

Ekleme Tarihi
03.01.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Gaziantep, Atom Satışları Patladı, atom, meyve suyu
Link: Gaziantep’te Atom Satışları Patladı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız