Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 23 Nisan 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Bilişim, Teknoloji »  e-Ticaret, e-İş  »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Teknik Bilgiler
 Gıda, Tarım Bilişimi
 Bilgi Sistemleri
 E-Devlet Uygulamaları
 e-Ticaret, e-İş
 Hassas Tarım
 CBS, Uzaktan Algılama
 Nanoteknolojiler
 Biyoteknoloji, Gen Müh.
 Diğer
internetten tavuk piliç online satış 

Beyza Piliç internet üzerinden satışa çıktı. Firma, ürünü anlaştığı kargo şirketi vasıtasıyla alıcının evine teslim ediyor bunun içinde ek bir ödeme yapılmıyor.


Son dönemde etkili reklam kampanyası ve kaliteli ürünleriyle büyük bir çıkış yapan Beyza Piliç, yurdun dört bir yanından gelen siparişlere yetişebilmek için yeni bir yöntem buldu. Bir kargo firmasıyla anlaşma imzalayan Beyza piliç, donmuş ürünlerini sağlıklı ortamda yurdun dört bir yanındaki tüketicisine ulaştırıyor. 
Beyza Piliç Genel Koordinatörü Necmettin Çalışkan, "İnternet üzerinden satış fikrinde, servis ağının olmadığı illerden arayan bazı tüketicilerin 'Huzur içinde tavuk eti yiyemiyoruz. Vebali sizin' sözü etkili oldu. Tüketicinin bu ikazından sonra ürünümüzü yurdun en ücra köşesine kadar kargo şirketi vasıtasıyla ulaştırıyoruz." dedi.


Çalışkan, "İnternetten online alışveriş için yapılması gereken şey şirketin internet sitesine girip üye olmak. Güvenlikli üyelik kaydının ardından sitede yer alan ürünleri seçip alışveriş gerçekleşiyor. Siteye tıklayınca site, tüketiciyi yönlendiriyor. Ödeme kredi kartıyla yapılıyor. Tabii ki on line satış bizim için palyatif çözümdür. Hedef yaygın dağıtım ve perakende satış ağını tüm illerimize yaymaktır.” şeklinde konuştu.(CİHAN)

Ekleme Tarihi
30.03.2011
Ekleyen Kişi
Mert KÖKER


Link: İnternetten Eve Teslim Piliç Dönemi Başladı.




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız