Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 18 Nisan 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Ekonomi, Lojistik »  Ekonomi, Finans  »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Tarımsal Destekler
 Havza Bazlı Destekleme Modeli
 Ekonomi, Finans
 Tarımsal Kredi, Bankalar
 İşletme Yönetimi
 Yatırımlar, İş Geliştirme
 Tarımsal Politika, Mevzuat
 Gıda, Tarım Lojistiği
 Marketler
 Tarım Sigortası
 Fuarlar
 Diğer
 


CarrefourSA’nın 300. marketi 'süper' oldu

CarrefourSA’nın 300. marketi Antalya Güzeloba’da hizmete açıldı. 2016 yılında 5 milyar TL ciro hedefleyen perakende devi iki yıl içinde 1000 markete ulaşacak.

CarrefourSA, 300. marketini Antalya Muratpaşa ilçesindeki Güzeloba mahallesinde hizmete açtı. 2014 yılındaki önemli yatırım hedeflerinden biri olan “Süper” formatında hizmete giren market, 5 bin ürün çeşidiyle gıda ürünleri ağırlıklı olmak üzere gıda dışı ürünlere de raflarında yer veriyor.
 
300. marketi müşterileri ile buluşturmanın sevincini yaşadıklarını belirten CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet T. Nane, “2014 yılıyla birlikte özellikle market konseptimizin ve market ağımızın gelişimi için önemli yatırımlar yaptık. Öncelikle CarrefourSA olarak var olduğumuz şehirlerdeki mevcudiyetimizi güçlendirmek, ancak olmadığımız noktalarda da yer almak istiyoruz. 2014 yılı sonuna kadar 115 yeni marketin açılışına imza atmış olacağız. Hedefimiz, 2016 yılı sonuna kadar toplam 750 market açılışı gerçekleştirerek CarrefourSA’nın market sayısını 1000’e ulaştırmak.”
 
CarrefourSA’nın 2014 yılındaki market konseptlerine, değişen hizmet anlayışına ve ulaşılabilirliğine de değinen Nane, “Bu yıl CarrefourSA Mini, Süper, Gurme ve Hipermarket olmak üzere dört konsept üzerinde yoğunlaştık. Bu konseptlerimiz farklı müşteri gruplarının farklı beklentilerini karşılayacak nitelikte. Marketlerimiz gerek lokasyon gerek ürün çeşitliliği bakımından müşterilerimize her türlü kolaylığı sağlıyor. CarrefourSA Süper marketlerimiz gıdanın yanı sıra gıda dışı ürünlerindeki geniş ürün yelpazesi ve kolay ulaşılabilir lokasyonları ile müşterilerimize hızlı, konforlu ve reyonlardaki uzman çalışanları ile profesyonel bir hizmet sağlıyor” diye konuştu.
 
 
 
CarrefourSA’nın 2014 yılıyla beraber karlı ve büyüme odaklı bir şirkete dönüşmesinin nedenini açıklayan Mehmet T. Nane, sözlerini şöyle sürdürdü: “Carrefour Grubu dünyanın en büyük ikinci perakendecisi olarak büyük bir know-how’a sahip. Sabancı Holding olarak bu toprakları, insanımızı çok iyi tanıyoruz. İşte biz bu iki gücü harmanlayarak markamızın potansiyelini ortaya çıkarmayı başardık. Yerel tecrübe ve birikimimizi bu yeni açtığımız konsept marketlerimize taşıyarak müşterilerimizin isteklerine tam yerinde karşılık verdik ve başarılı olduk.”
 
 
 
 
(İHA)
 
 

Ekleme Tarihi
08.10.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: CarrefourSA’nın 300. marketi, süper oldu, market
Link: CarrefourSA’nın 300. marketi 'süper' oldu




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız