Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Ekonomi, Lojistik »  Tarımsal Kredi, Bankalar »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Tarımsal Destekler
 Havza Bazlı Destekleme Modeli
 Ekonomi, Finans
 Tarımsal Kredi, Bankalar
 İşletme Yönetimi
 Yatırımlar, İş Geliştirme
 Tarımsal Politika, Mevzuat
 Gıda, Tarım Lojistiği
 Marketler
 Tarım Sigortası
 Fuarlar
 Diğer
 


8.900 köyü ziyaret edip 266 bin çiftçiyle görüştü

Tarım bankacılığında bire bir iletişime önem verdiklerini belirten Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Ertürk, 2008 yılından bugüne kadar 8 bin 900 köyü ziyaret ederek toplam 266 bin çiftçiyle görüştüklerini söyledi.

Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, tarım bankacılığında çiftçileri yerinde ziyarete büyük önem verdiklerini belirterek müşterilerine üretim konuları ve sağlanan desteklenen hakkında bir nevi danışmanlık yaptıklarını söyledi. Tarım bankacılığında uzmanlaşmış ekiplerinin 2008 yılından bugüne kadar 8 bin 900’e yakın köyü ziyaret ettiğini belirten Ertürk, toplam 266 bin çiftçiyle görüştüklerini söyledi. Ertürk, bu yıl 7. Gerçekleştirdikleri Hasat Kart Anadolu Turu kapsamında uzman ekiplerinin 1100 köyü ziyaret ederek 31 bin üreticiyle bire bir iletişim sağladığını ifade etti. Tarım bankacılığı alanındaki ürün ve hizmetlerini anlatan Gökhan Ertürk, “Tarımsal alanda faaliyet gösteren üreticilerin binek araç ve traktör alımlarının finansmanına yönelik ‘Çiftçi Taşıt ve Traktör Kredileri’ ürünümüz de var. Bir diğer ürünümüz ‘Nakliye Aracı Kredisi’ ile 3.500 kg taşıma kapasiteli N1 ve N2 sınıf araçları fatura tutarının yüzde 75’ine kadar kredilendirerek üreticimize hasat sonrası ürününü pazara ve/veya yaş sebze, meyve hallerine kendi aracıyla zaman ve ürün kaybına uğramadan taşıma imkânı sağlıyoruz. 5 yıla kadar vade ve yılda bir ödeme seçeneğiyle üreticilerimizin sıfır ya da ikinci el binek aracı ve/veya nakliye aracı sahibi olmalarına olanak sağlıyoruz” diye konuştu.

ORGANİK TARIMA DESTEK

Ertürk, ‘Organik Tarım-Sera Kredisi’ ile de örtü altı tarımını destekleyerek bir yandan yeni ve modern seraların kurulmasını teşvik ettiklerini ifade etti.

Emeklileri de unutmuyor

Ertürk, “Üreten Emeklilik ürünümüzü, Türkiye’nin üreten gücü olan çiftçi, esnaf ve küçük işletmelerin emeklilik günlerini atasarladık. Bu ürünle, müşterilerimizin, tüm bankacılık işlemlerini Şekerbank üzerinden yaparak hem maliyet avantajı elde etmelerini sağlamak hem de onların geleceğini güvence altına almalarına destek olmak istedik.” 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
08.10.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: 8.900 köyü ziyaret edip, 266 bin çiftçiyle görüştü, destek, organik tarım, Şekerbank
Link: 8.900 köyü ziyaret edip 266 bin çiftçiyle görüştü




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız