Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Ekonomi, Lojistik »  İşletme Yönetimi  »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Tarımsal Destekler
 Havza Bazlı Destekleme Modeli
 Ekonomi, Finans
 Tarımsal Kredi, Bankalar
 İşletme Yönetimi
 Yatırımlar, İş Geliştirme
 Tarımsal Politika, Mevzuat
 Gıda, Tarım Lojistiği
 Marketler
 Tarım Sigortası
 Fuarlar
 Diğer
 


Sunar, ‘Üstün Lezzet’ Başarısını Perçinledi

Uluslararası arenada ödüllerine her yıl yenilerini ekleyen Sunar, bu yıl iki ürünüyle daha ödül aldı. Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü'nün (International Taste&Quality Institute) düzenlediği lezzet ve kalite değerlendirmesinde, Sunar Ayçiçek Yağı ve Sunar Profesyonel Baklavalık Yağı "Üstün Lezzet Ödülüne " layık görüldü.

Gıda sektörü için önemli bir referans niteliğinde olan merkezi Brüksel’de bulunan ITQI Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü'nün, 2005 yılından bu yana her yıl düzenlediği lezzet ve kalite ödüllerinde, Sunar Yağ geçtiğimiz yıl yakaladığı başarıya bu yıl yenilerini de ekleyerek iki ürünüyle daha ödüle layık görüldü. Yapılan ürün deneme testlerinde Sunar Ayçiçek Yağı ve Sunar Profesyonel Baklavalık Yağı dünyanın önde gelen derneklerinin master cheflerinin beğenisini kazanarak ITQI’nin “üstün lezzetli’’ ürünler kategorisine girdi.
 
Sunar Yağ ürünleri, üretim koşulları, tadı, kokusu, ilk izlenimi ve ambalajı açısından hepsi onlarca yıllık tecrübeye sahip 120 kişilik şef ve 12 kişilik içecek uzman grubunun kör test incelemesinden geçti. Dünyanın dört bir yanından gönderilen üstün lezzetli yiyecek ve içeceklerin test edildiği ITQI’de, Sunar Grup iki ürünüyle ödül alarak büyük bir başarıya da imza atmış oldu ve lezzetini uluslararası boyutta da tescilledi.
 
Lezzet bakımından yüzde 70’in üzerinde puan alan ürünlere Üstün Lezzet Ödülü (Superior Taste Award) verilen testin sonucunda, Sunar Ayçiçek Yağı ve Sunar Profesyonel Baklavalık Yağı üç yıl boyunca ambalajında ödüle dair logoyu kullanmaya hak kazandı. Bugüne kadar yüzden fazla ülkede, yüzlerce şirket bu ödülden yararlanarak hem uluslararası alanda hem de yurt içinde marka imajını kuvvetlendirmektedir.
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
19.07.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Sunar
Link: Sunar, ‘Üstün Lezzet’ Başarısını Perçinledi




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız