Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 18 Nisan 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Tarım Tedarik »  Gübre »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Tarım Finansmanı
 Tarım Sigortası
 Hizmet Sektörü
 Fuarlar
 Tohum
 Gübre
 Zirai İlaç
 Mekanizasyon
 Sulama
 Fidan
 Diğer
 


Fındık Üreticisine Mazot ve Gübre Desteği

ORDU (İHA) - Ordu Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Musa Sağlam, Ordu’da bulunan 115 bin 824 fındık üreticisine yarın itibariyle 17 milyon 665 bin 344 TL mazot ve gübre destek ödemelerinin yapılacağını söyledi.

İl Müdürü Musa Sağlam, Türkiye’de kayıtlı en fazla çiftçinin Ordu’da bulunduğunu ifade ederek, “Bakanlığımız tarafından 115 bin 824 fındık üreticisine yarın itibariyle 17 milyon 665 bin 344 TL gübre ve mazot desteği verilecektir. Ödemeler 5 gün içerisinde TC numaraları esas alınarak ziraat bankası şubelerinden yapılacaktır. Bakanlığımız üreticimize her zaman destekçi olmaya devam ediyor. Mart ayından itibaren üreticilerimiz fındık bahçelerine gübre atacaklar. Bu destek üreticilerimize büyük ölçüde faydalı olacaktır. Üreticimize bu destek ücreti hayırlı olsun” diye konuştu.

ZİRAAT BANKASI CUMARTESİ VE PAZAR GÜNÜ HİZMET VERECEK
 
Öte yandan Ziraat Bankası Ordu Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Bankamız ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile yapılan protokol gereğince, Mazot, Gübre Destekleme Ödemeleri TC kimlik numaralarının son haneleri 0, 9 olanlar yarın, 2, 7 olanlar cumartesi-pazar, 3, 6 olanlar Salı, 4,5 olanlar ise Çarşamba günü olabilecek. TC kimlik numarasının son hanesi 0-9, 1-8 , 2-7 olan üreticilere cumartesi ve pazar günü Akkuş, İkizce, Aybastı, Kabataş, Kabadüz, Çamaş, Korgan, Çatalpınar, Kumru, Fatsa, Ordu, Perşembe, Gölköy, Gülyalı, Ulubey, Gürgentepe, Ünye şubeleri sabah 09.00 ile 17.30 saatleri arasında hizmet verecektir. TC kimlik numarasının son rakamı 3-6 olan müşterilere salı gününden, 4-5 olan müşterilere ise Çarşamba gününden önce ödeme yapılmayacaktır” ifadelerine yer verildi.
 
 

Ekleme Tarihi
13.02.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Fındık Üreticisine, Mazot ve Gübre Desteği, fındık, destek, fındık
Link: Fındık Üreticisine Mazot ve Gübre Desteği




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız