Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Tarım Tedarik »  Fidan »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Tarım Finansmanı
 Tarım Sigortası
 Hizmet Sektörü
 Fuarlar
 Tohum
 Gübre
 Zirai İlaç
 Mekanizasyon
 Sulama
 Fidan
 Diğer
Avrasya Tarım, Hayvancılık fuarı 

 

TARIM SEKTÖRÜNÜN ÖNDE GELEN MARKALARI
TÜYAP’TA BULUŞUYOR…

AVRASYA TARIM FUARI 2013

9-12 Ocak, TÜYAP FUAR VE KONGRE MERKEZİ , İSTANBUL

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş, ve TARMAKBİR Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Derneği işbirliği ile hazırlanan, sektörde yılın ilk fuarı Avrasya Tarım 2013 - 7. Uluslararası Tarım ve Tarımsal Mekanizasyon Fuarı, T.C Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, Trakya Birlik ve KOSGEB Küçük ve Orta Ölçekte Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nın desteği ile bir kez daha sektörün uluslararası buluşma noktası olmaya hazırlanıyor.

9-12 Ocak 2013 tarihleri arasında, 5 ayrı salonda 300 Firma ve F irma Temsilciliğinin katılımı ile 30.000 m2 kapalı alanda TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece-İstanbul’da düzenlenecek olan Fuarda Tarımsal Mekanizasyon ve İlgili Teknolojiler, Traktör ve Tarımsal Mekanizasyon Yan Sanayi, Su ve Sulama Teknolojileri, Gübreler, Tohum, Organik Tarım Ekipman ve ilgili ürünler tek çatı altında sergilenecektir. Eş zamanlı olarak düzenlenen Avrasya Hayvancılık - 3.Hayvancılık, Ekipmanlar, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı; Traktör Yan Sanayi - 3.Traktör ve Tarım Makineleri, Yan Sanayi ve Yedek Parçaları Fuarları da ziyaretçileri ile buluşacak ve bu vesile ile yeni iş bağlantılarının kurulacağı eşsiz bir platforma ev sahipliği yap ılacaktır. 10-11 Ocak 2013 tarihleri arasında, Fuarlar ile eşzamanlı düzenlenecek olan 2. Avrasya Tarımsal Mekanizasyon Zirvesi de Uluslarararası sektör temsilcileri için eşsiz bir platform niteliğini taşımaktadır.

Avrasya Tarım, Hayvancılık ve Traktör Yan Sanayi 2011 Fuarlarında A.B.D, Almanya, Amerikan Samoa, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çin, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İtalya, İrlanda, İspanya, İsrail, İsviçre, İsveç, Hindistan, İngiltere, Japonya, Kore, Polonya ve Yunanistan başta olmak üzere toplam 245 firma ve firma temsilcisinin katılımıyla gerçekleşmiş, Yurtiçinde 76 ilden ve 57 ülkeden 45.321 kişi tarafından büyük bir beğeni ile ziyaret edilmiştir.

Türkiye Tarım sektöründeki tüm teknolojik yeniliklerin aynÄ ± çatı altında sergileneceği fuar, tarım ekonomisi açısından büyük bir önemtaşıyor. Avrasya Tarım 2013 Fuarı kapsamında Dış Ticaret Müsteşarlığı aracılığı ile Fuarı ziyaret edecek özel alım gruplarının yanı sıra Balkanlar, Orta Asya Cumhuriyetleri ve Avrupa’dan, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ve Güney Doğu Anadolu bölgelerinden fuara gelecek olan heyetlere ev sahipliği yapılacaktır.

9 -11 Ocak 2013 tarihleri arasında 10:00-18:00 saatlerinde, 12 Ocak günü ise saat 17:00’e kadar ziyarete açık olacak Fuarlarla ile ilgili daha ayrıntılı bilgi edinmek için www.avrasyatarimfuari.com adresini ziyaret edebilir veya bizlerle temas kurabilirsiniz.





Saygılarımızla,
TÜYAP A.Ş.
0212 867 12 25
[email protected]

Ekleme Tarihi
23.12.2012
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: AVRASYA TARIM FUARI 2013
Link: Tarım Sektörünün Önde Gelen Markaları Tüyap’ta Buluşuyor…




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız