Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Tarım Tedarik »  Tarım Sigortası »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Tarım Finansmanı
 Tarım Sigortası
 Hizmet Sektörü
 Fuarlar
 Tohum
 Gübre
 Zirai İlaç
 Mekanizasyon
 Sulama
 Fidan
 Diğer
adana tarim fuari 

- ADANA'DAKİ TARIM FUARI RENKLİ GÖRÜNTÜLERLE AÇILDI 
- ADANA TARIM FUARI 2013 VE ADANA SERA-BAHÇE FUARI 2013, EŞZAMANLI OLARAK TÜYAP ADANA ULUSLARARASI FUAR VE KONGRE MERKEZİ’NDE AÇILDI 
- BİNLERCE ÇİFTÇİNİN, 570 OTOBÜS İLE KATILIMININ SAĞLANDIĞI FUARDA, SON TEKNOLOJİ ÜRÜNÜ TARIM ALETLERİ SERGİLENDİ 
- ADANA VALİSİ HÜSEYİN AVNİ COŞ: 
- “TARIM SEKTÖRÜNÜN ÖNEMİ GİTTİKÇE ARTIYOR”

ADANA (İHA) - Adana Tarım Fuarı, renkli görüntüler eşliğinde kapılarını açtı. Binlerce çiftçinin, 570 otobüs ile katılımının sağlandığı fuarda, son teknoloji ürünü tarım aletleri, zirai ilaçlar, tohumlar, traktörler, hayvansal üretim makineleri ve sulama sistemleri gibi ürünler sergilendi.

Adana Tarım Fuarı 2013 ve Adana Sera-Bahçe Fuarı 2013, eşzamanlı olarak TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde açıldı. Tarım ve hayvancılık konusunda ihtiyaç duyulacak her türlü donanım ve gereçlerin yer aldığı fuara, 13 ülkeden 268 firma ve firma temsilciliği katıldı. Başta Adana ve ilçeleri olmak üzere, Mersin, Niğde, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Nevşehir, Osmaniye, Gaziantep, Kilis ve Karaman illerinden 570 otobüs ile çiftçilerin katılımının sağlandığı fuarda, çiftçilere son teknoloji ile gelişen tarım ve hayvancılık ürünleri tanıtıldı.

“ULUSLARARASI FUAR OLMASI İÇİN GAYRET EDİYORUZ”
Fuarın açılış töreninde konuşan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Tarım Fuarı’nın, bölgesel fuar olmasının ötesinde uluslararası fuar olması için gayret ettiklerini söyledi. Bu seneki fuara uluslararası boyutta katılımın olduğunu kaydeden Coş, “İnşallah bu sayı, hem katılımcı hem de profesyonel ziyaretçiler açısından daha da artarak öngördüğümüz hedeflere kısa zamanda ulaşacaktır. Bu fuara katılan ve bu fuarı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışan sektör mensuplarına da teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Onların ilgisi ve desteği sayesinde; Çukurovalı çiftçilerimizin, üreticilerimizin sayesinde bu fuar her geçen yıl daha da gelişmektedir” dedi. Coş, tarım sektörünün değerini yitirmediğini, aksine her geçen gün önemini arttırdığını belirtti.
TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü ise tarımın kalbinin Adana’da attığını ifade ederek, “Bölgemizin en kapsamlı tarım ve sera bahçe fuarları, tarımın her alanında ve bahçecilik ekipmanları konularında ihtiyaç duyulacak her türlü donanım, geniş ürün gamı, son teknolojik ürünler ve inovasyon konusundaki tüm farklılıklar ziyaretçilerin beğenisine sunularak üretici ile kullanıcıyı bir araya getirmiştir” diye konuştu.
Geçen yıl 123 bin ziyaretçinin gezdiği fuarı, bu yıl Adana başta olmak üzere 40 ilden 150 bin ziyaretçinin gezmesinin hedeflendiğini kaydeden Ersözlü, fuarlar kapsamında çeşitli yarışmaların da düzenleneceğini bildirdi.
Konuşmaların ardından Vali Coş, Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu, Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Halil Tüm, meslek örgütü temsilcileri, kurum temsilcileri ve davetliler tarafından fuarın açılışı gerçekleştirildi. Protokol üyeleri, açılışın ardından stantları gezerek, üreticilerden bilgiler aldı. Vali Coş, Vali Oduncu ile birlikte traktöre binerek, objektiflere poz verdi.
Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları, 18 Kasım tarihine kadar kapılarını ziyaretçilere açık tutacak.
 
 

Ekleme Tarihi
06.11.2013
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Adana Tarım Fuarı
Link: Adana'daki Tarım Fuarı Renkli Görüntülerle Açıldı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız