Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Tarım Tedarik »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Tarım Finansmanı
 Tarım Sigortası
 Hizmet Sektörü
 Fuarlar
 Tohum
 Gübre
 Zirai İlaç
 Mekanizasyon
 Sulama
 Fidan
 Diğer
 


"Bayer AgroArena" etkinlikleri Adana'da düzenlenecek

Narenciyedeki önemli bitki koruma sorunlarına karşı Bayer'in sunduğu çözümler ve yenilikleri paylaşmak üzere, düzenlemekte olan "Bayer AgroArena" etkinlikleri 10-11 Eylül tarihlerinde Adana'da gerçekleştirilecek.

2014 yılı içinde ilk ikisi Antalya ve Afyon'da gerçekleştirilen "Bayer AgroArena" etkinliklerinin üçüncüsü, 10-11 Eylül tarihlerinde Adana'da düzenlenecek. Narenciyedeki önemli bitki koruma sorunlarına karşı geliştirilen çözüm ve yenilikleri narenciye üreticileri ve uzmanlarla paylaşmak amacıyla düzenlenecek olan "Bayer AgroArena", Gerdan Köyü'nde, Bahçet Homurlu Çiftliği'nde gerçekleştirilecek.

Narenciye'de gerçekleştirilecek olan "AgroArena" etkinliklerinde değinilecek başlıca konular ise şöyle;

- Akdeniz Meyve Sineği ile mücadelede yeni yöntem; Decis Trap

Yüksek etkili cezbedicisi ve yenilikçi tasarımı ile Bayer'in yeni geliştirilen tuzak teknolojisi Decis Trap, narenciyede Akdeniz Meyve Sineği 'ne karşı, meyvede kalıntı bırakmadan mücadele etme imkanı sağlıyor. Decis Trap ile ilgili daha detaylı bilgi almak ve etkinliğini görmek için "Bayer "AgroArena"yı ziyaret ederek, deneme bahçemizi gezebilirsiniz.

- Yabancı Ot mücadelesinde çok uzun süreli etki ; Alion SC 100

Narenciye bahçelerinde yabancı otlarla mücadeye farklı bir anlayış getiren yeni toprak herbisidimiz Alion SC 100 ile yapacağınız tek uygulama sayesinde bahçenizi çok uzun süre yabancıotlardan korumak artık mümkün. Ne kadar mı uzun? Gelin, "Bayer AgroArena" deneme bahçemizde birlikte gözlemleyelim.

- Narenciyede Bayer Entegre Mücadele Programı

Önemli narenciye zararlıları ile mücadelede, doğal düşmanların ve faydalı böceklerin yeri ve etkiliği tartışılmaz. Bu nedenle önemli narenciye zararlılarına karşı kullanılan insektisitlerin doğaya, hedef dışı organizmalara ve özellikle doğal düşmanlara ve faydalı böceklere güvenli olması, yani entegre mücadeleye uygun olması beklenir. Önemli narenciye zararlıları ile mücadelede, Envidor ve Movento'nun faydalı böceklerle bir arada kullanıldığında ne derece etkili olduğunu "Bayer AgroArena"daki deneme bahçemizde görebilirsiniz.

10-11 Eylül tarihlerinde Adana'da düzenlemekte olduğumuz "Bayer AgroArena" etkinliklerine tüm narenciye üreticilerimizi ve uzmanlarımızı bekliyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
10.09.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: bayer, Bayer AgroArena, etkinlik, bitki koruma, narenciye
Link: 'Bayer AgroArena' etkinlikleri Adana'da düzenlenecek




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız