Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 16 Mayıs 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

KAYSERİ (İHA) - Tarım İl Müdürü Adnan Akay, Organik Tarım Desteği müracaatlarının 31 Ocak tarihinde başlayacağını duyurdu.

Akay yaptığı açıklamasında, “Bilindiği üzere bakanlığımız tarafından yürütülen, Organik Tarım Destekleme Ödemesi yapılmasına dair tebliğ resmi Gazete’de yürürlü3ğe girmişti. Bu tebliğ doğrultusunda bakanlığımız tarafından yetkilendirilmiş sertifikasyon kuruluşlarınca organik tarım yaptıkları için sertifikalandırılan kurum ve kuruluşlar destekten faydalanmak için 31 Ocak ve 11 Mart tarihleri arasında Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı oldukları il veya ilçe tarım müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir” dedi.

Akay, “Organik Tarım Desteğine sadece yetkili sertifikasyon kuruluşlarınca kendisine Organik Tarım Yetiştiriciliği sertifikası verilmiş ve bakanlığımızın Organik Tarım Sistemine kayıtlı kurum ve kuruluşlar müracaat edebilirler” ifadesinde bulundu.

İyi tarım uygulamaları desteği müracaatlarının da 1 Şubat ve 11 Mart tarihleri arasında yapılabileceğini bildiren Akay, “İyi tarım uygulamaları desteğine sadece yetkili sertifikasyon kuruluşlarınca sertifikalandırılmış kurum veya kuruluşlar müracaat edebilirler” dedi.

 

Ekleme Tarihi
25.01.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Organik tarım desteği müracaatları başlıyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız