Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Bayer’in Yeni Fungisiti “Input” Satışa Sunuldu 

Bayer Cropscience’ın; buğday ve arpada görülen kökboğazı hastalıklarına (Fusarium spp, Rhizoctonia spp.), buğdaydaki külleme (Erysiphe graminis) sorununa ve septorya (Septoria tritici) hastalıklarına karşı geliştirdiği yeni fungisiti “Input” satışa sunuldu.

Geniş etki spektrumu sayesinde, hububatta verimi %40 oranında düşürdüğü tespit edilen hastalıklara karşı etkili koruma sağlayan Input, tek bir ilaç ile tüm hastalıklara karşı kontrol sağladığından çiftçiye önemli maliyet avantajı sunuyor. Aynı zamanda çevre dostu bir ürün olan Input, kullanıcısına da zarar vermiyor. 

 

Bayer CropScience Hakkında

Bayer, temel olarak sağlık, beslenme ve ileri teknoloji ürünleri alanlarında uzmanlaşmış küresel bir şirkettir. Bayer AG’nin iştiraki olan Bayer CropScience AG, bitki koruma, tarım dışı haşere kontrolü, tohum ve bitki biyoteknolojisi alanlarında dünyanın önde gelen yenilikçi bitki bilimi şirketleri arasında yer almaktadır. Şirket, çağdaş ve sürdürülebilir tarım ve tarım dışı uygulamalar için kapsamlı bir ürün portföyü ve geniş hizmet altyapısı sunmaktadır. Bayer CropScience, dünya genelinde 120’nin üzerinde ülkede ve toplam 18.000’den fazla çalışanla faaliyet göstermektedir. Daha ayrıntılı bilgi için: www.newsroom.bayercropscience.com ve www.bayercropcience.com.tr

 

Bayer Türk Hakkında

Bayer Türk 50 yılı aşkın süredir Türkiye’de faaliyet gösteriyor. Şirketin her üç alt birimi; “HealthCare”, “MaterialScience” ve “CropScience”, Türkiye’de kendi pazarlarında güçlü ve öncü birer konuma sahip. Türkiye’nin en büyük 130 şirketi arasında yer alan Bayer aynı zamanda kimya endüstrisindeki en büyük yedinci ihracatçı konumunda bulunuyor. Türkiye genelinde 19 bölge  ofisi olan Bayer Türk’ün ayrıca İstanbul bölgesinde iki üretim tesisi bulunuyor. Gebze’deki fabrikasında CropScience için üretim gerçekleştiren şirket, İstanbul, Topkapı’daki fabrikasında ise HealthCare birimi için üretim yapıyor. Bayer’in Orta Doğu Bölgesi’ndeki en büyük iştiraki olan Bayer Türk ayrıca, 40’ın üzerinde ülkeye  bitki koruma ürünleri ve ilaç ihraç ediyor. 

 

 

Bilgi için:

Nevra Çağman / Kurumsal İletişim Müdürü

Tel: 0216 528 38 08

[email protected] 

 

Ekleme Tarihi
11.02.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Bayer’in Yeni Fungisiti “Input” Satışa Sunuldu




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız