Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
New Holland 7/24  Çiftçilerin Hizmetinde 

Çitfçilere en kaliteli hizmeti sunmak için  444 0 648 numaralı çağrı merkezini 24 saat hizmetle yenileyen New Holland, destek verdiği çiftçilerden çok olumlu geri dönüşler alıyor

 

 

15 Şubat 2011, İstanbul- Geliştirdiği ileri tarım teknolojileriyle 1954’ten beri Türkiye’de modern tarımın öncüsü olan TürkTraktör, güçlü donanım ve yüksek performanslı traktör ve tarım makinelerinin yanı sıra, çitfçilere sunduğu sürekli ve kaliteli hizmet ile dikkat çekiyor. Türk çiftçisinin en çok tercih ettiği traktör markası olan New Holland’ın Çağrı Merkezi, tüketicinin ihtiyaç ve sorularını en iyi şekilde yanıtlamak üzere 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Çiftçiler, her türlü soru ve ihtiyaçları için 444 0 648 numaralı New Holland’ın Çağrı Merkezi’ni arayarak, ihtiyaç duydukları desteği ve yardıma, çağrı merkezi yetkililerinden ulaşabiliyor. 

 

2006 yılında kurulan ve sektörün ilk çağrı merkezi olma özelliğini taşıyan New Holland’ın Çağrı Merkezi, ilk dönemlerinde 08:00-18:00 saatleri arasında hizmet sunuyordu. Tüketici memnuniyetini daima en üst seviyede tutmayı amaçlayan ve geliştirdiği ürünlerin yanı sıra satış ve satış sonrası desteğinin kalitesiyle de öne çıkan TürkTraktör, sezon süresince 24 saat çalışmak durumunda olan çitfçilerin istek ve beklentilerini daha iyi ve daha hızlı karşılamak amacıyla hizmet kapsamını genişleterek, çağrı merkezini “24 saat kesintisiz hizmet” anlayışıyla geliştirdi. New Holland’ın Çağrı Merkezi’nde tüketicilerin isteklerine yanıt vermek üzere yetkili operatörler yardımıyla, şikayet ve istek yönetimi, bilgi ihtiyacının karşılanması, yol yardımı hizmetleri veriliyor. 

 

Çitfçilerle yakın iletişim kuruluyor

En yoğun trafiği tarım sezonunun başladığı aylarda yaşayan New Holland’ın Çağrı Merkezi operatörleri, sundukları kaliteli hizmet karşılığında çiftçilerden çok olumlu geri dönüşler alıyorlar. Genelde ürün özellikleri ve uygulamalar hakkında bilgi isteyen çiftçilerin aradığı çağrı merkezine; yeni ürün almak isteyen, yol yardımı ihtiyacı duyan ya da tarlada sürüm yaparken bir sorunla karşılaşan tüketiciler de başvuruyor. 

 

Kurulduğu ilk yıllarda alınan çağrılar içinde  “orası nasıl bir yer?” sorusuyla çok fazla karşılaşan çağrı merkezi, artık çok fazla tüketici tarafından bilindiğinden, daha bilinçli çağrılar alıyor. 

 

 

Çağrı merkezine düğün daveti

Tüketici memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefleyen New Holland Çağrı Merkezi operatörleri, çitfçilerle güvenilir ve yakın iletişim kuruyor. Hatta operatörler, sorunlarına kısa sürede ve en iyi şekilde karşılık bulan bazı tüketicilerin, daha sonra hatırlarını sormak için geri aradıklarını veya düğün, nişan gibi özel günlerinde yanlarında olmaları için kendilerini de davet ettiklerini belirtiyorlar.  

 

 

 

Daha fazla bilgi için:

http://www.newholland.com.tr

Müzeyyen Öztürk - Cohn&Wolfe / 212 328 31 39 / [email protected]

Merve Doğaner - Cohn&Wolfe / 212 328 31 39 / [email protected]

 

Ekleme Tarihi
15.02.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: New Holland 7/24 Çiftçilerin Hizmetinde




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız