Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 14 Mayıs 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

 Türkiye meyve üretiminde dünyanın önemli ülkelerinden biri konumundadır..Ancak sahip olduğumuz potansiyel üretimde kalite ve standart sorunları

yüzünden tam anlamıyla değerlendirilememekte ve iç pazarın yanı sıra özellikle ihracatta ciddi sorunlarla karşı karşıya kalınmaktadır..

 Dİğer yandan Türkiye'de meyvecilik tarımsal sanayi açısından ele alındığında özellikle meyve suyu endüstrisinin son yıllarda hatırı sayılır bir

gelişme içinde olduğu gözlenmektedir..Peki sektör temsilcileri bu sorunları çözüm arayışları ile birlikte nasıl ele almaktadır? Üretici,sanayici ve ihracatçının yaşadığı en önemli sorunlar nelerdir? Meyve suyu sanayiini nasıl bir gelecek beklemektedir?
 
Türkiye'nin en büyük bölge televizyonu Ege TV'de her Perşembe akşamı saat 20.30-22.00 arasında ve canlı yayında ekrana gelen "Tarım ve Ekonomi"

programında bu hafta Meyve Suyu Endüstrisi Derneği (MEYED) Başkanı Alaaddin Güç,Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Ali Ünal ve Selçuk/İzmir Ziraat Odası Başkanı Hasan Ali Albeyoğlu canlı yayında stüdyo konuğu olacaklar;Nazilli Örkoop Genel Koordinatörü Mehmet Şimşek ve Turgutlu/Manisa Ziraat Odası Başkanı Abdullah Şenol da telefon bağlantısı ile görüşlerini izleyiciyle paylaşacak..

Ege TV Program Yapımcısı ve Dış İlişkiler Koordinatörü İsmail Uğural'ın hazırlayıp sunduğu "Tarım ve Ekonomi" 24 Şubat Perşembe akşamı saat 20.30-22.00 arası Ege TV'de ekrana geliyor..

gidatarim.com

 

Ekleme Tarihi
22.02.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Meyvecilik üretim ve İhracatında Sorunlar ve Çözüm Önerileri Ege TV de




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız