Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 27 Nisan 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Bolca Hindi Katıldığı Fuardan Memnun Ayrıldı 

Bolu'da faaliyet gösteren Bolca Hindi, Antalya'da düzenlenen '18. Uluslararası Yiyecek ve İçecek İhtisas Fuarı'na katıldı. 

 

Genel Müdür Kamil Erbayram, yaptığı yazılı açıklamada, 16-19 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen fuara 400'ün üzerinde firmanın katıldığı bilgisini verdi. Fuarda, Bolca Hindi'nin de yer aldığını belirten Erbayram, şunları kaydetti: 

 

"Fuar süresi boyunca, sağlıklı beslenme açısından göğüs etini tüketicilere beğendirmek için Hindi Külbastı tanıtımına geçen yıl olduğu gibi bu yıl da devam ettik. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çok büyük bir ilgi gördük. Hindi külbastı yanında Hindi kanat, but ve göğüs ızgara tanıtımına da ağırlık verdik. Hindi alt kanat ızgara, bu sene en çok rağbet gören tanıtım ürünümüz olmayı başardı. Et oranının fazla oluşu nedeniyle doyurucu oluşu ve tarafımızdan geliştirilen özel sos ile doyumsuz lezzeti fazlasıyla ziyaretçilerin beğenisini kazandı. Bu durum, bizi özellikle yazın piknikçilere AR-GE'sini yapmış olduğumuz bu ürünü satışa hazır hale getirmemize büyük etken olacaktır. Ayrıca, yine bu ürünü pişmiş ürün olarak marketlerde pazarlamayı da yakın gelecek hedeflerimiz arasına koyduk. Hindi Çevirme de yine bu fuarda tüketicilere tanıtıldı ve ilgi gördü." 

 

 

 

 

http://www.haberler.com/

Ekleme Tarihi
23.02.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Bolca Hindi Katıldığı Fuardan Memnun Ayrıldı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız