Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Nisan 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

 Rize İl Tarım Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada, hayvancılıkta 2 yıl ödemesiz, 5 yıl taksitli, toplam 7 yılda ödenmek üzere faizsiz kredi imkanının olduğu belirtildi.

 
Rize İl Tarım Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, hayvancılıkla ilgilenenlerin sağlanan kredi imkanlarından faydalanmalarının ülkede hayvancılığın geliştirilmesi açısından büyük önem taşıdığı bildirildi.
 
İl Tarım Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Tarım ve Köyişleri Bakanlığınca yayımlanan kararname ile süt sığırcılığında, damızlık et sığır yetiştiriciliğinde, büyükbaş hayvan yetiştiriciliğinde, manda, koyun ve keçi yetiştiriciliğinde, büyükbaş ve küçükbaş hayvancılığın bütün faaliyetlerinde 2 yıl ödemesiz, 5 yıl taksit ödemeli toplam 7 yılda ödenmek üzere faizsiz kredi uygulaması getirildiği belirtildi.
 
Kredide limitin 7,5 milyon lira olduğu, bu parayla asgari 750 başlık büyük bir işletme kurulabileceği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Büyükbaş hayvan besiciliğinde de bir kredi uygulamaları bulunuyor. Kredi bir yıl ödemesiz, ikinci yılın sonunda ödemeli ve sıfır faizlidir. Kredi limit ise 3 milyon liradır. Hayvancılıkla ilgilenenlerin sağlanan imkanlardan faydalanmaları, büyük önem taşıyor. Ülkemizde hayvancılık geliştirilmeye çalışılmaktadır."
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
16.03.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Rize'de hayvancılığa büyük teşvik




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız