Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 12 Mayıs 2024 Pazar
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

TUKAŞ'TAN YENİ ÜRÜN -TUKAŞ GENEL MÜDÜRÜ YILMAZ: ''ÜLKEMİZDE SON YILLARDA BİR TREND OLARAK YAYGINLAŞAN SOS KÜLTÜRÜ DOĞRULTUSUNDA ACI SOS PAZARI HIZLA GELİŞTİ''

 

İZMİR (A.A) - Tukaş Genel Müdürü Ahmet Şükrü Yılmaz, Türkiye'de son yıllarda bir trend olarak yaygınlaşan sos kültürü doğrultusunda acı sos pazarının hızla geliştiğini ve Tukaş'ın yeni bir ürünü pazara sunduklarını belirtti.

     Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, tüketicilere kaliteli, lezzetli ve güvenli gıda ürünleri sunan Tukaş'ın sos pazarına yeni bir ürün kazandırdığını belirterek, ''Tukaş Kahvaltılık Sos'' ve ''Tukaş Acı Biber Sosu Paprika'' ürünlerinden oluşan ''Tukaş Sofra Keyfi'' ikili setinin sos pazarında bir ilk olduğunu ifade etti.

     Türkiye'de son yıllarda bir trend olarak yaygınlaşan sos kültürü doğrultusunda acı sos pazarının hızla geliştiğini vurgulayan Yılmaz, ''Sos ürünleri pazarında önemli bir paya sahip olan acı sos ürünleri alt grubunda, Acı Biber Sosu Paprika ürünümüz, yapısı ve lezzetiyle tüketicilerin en çok tercih ettiği acı sostur. Kahvaltılık sos alt grubu da sos pazarında son iki yılda en hızlı büyüyen kategoridir. Bu kategoriye Tukaş kahvaltılık sos ürünümüzle girmiş bulunmaktayız. Bununla birlikte Tukaş kahvaltılık sosu tüketicilerin beğenerek tükettiği Tukaş Acı Biber Sosu Paprika ile birlikte ikili set içerisinde 'Tukaş Sofra Keyfi' konseptiyle pazara sunuyoruz. Sos pazarında bir ilk olan Tukaş Sofra Keyfi ikili seti ile sos ürünleri pazarını büyütmeyi, acı sos pazarındaki payımızı artırıp, bu pazarda daha da güçlenmeyi hedefliyoruz'' dedi.

     Tukaş Sofra Keyfi ikili setinin, geleneksel sofralara özgü dokuyu yansıtan hasır motifli kapaklarıyla ve 300 cc'lik kase görünümündeki dekoratif ve şık cam ambalajıyla tüketicilerle buluştuğunu vurgulayan Yılmaz, ürünün ayrıca kase kullanılmadan sofralarda yerini alacağını kaydetti. 

Ekleme Tarihi
24.03.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Tukaş'tan yeni ürün




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız