Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 18 Mayıs 2025 Pazar
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

ET fiyatlarındaki artışı frenlemek için başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere Türkiye genelinde 100 bayilik açma kararı veren Et ve Balık Kurumu’nun (EBK) başı, torpil talepleri nedeniyle dertte.

 

ET fiyatlarındaki artışı frenlemek için başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere Türkiye genelinde 100 bayilik açma kararı veren Et ve Balık Kurumu’nun (EBK) başı, torpil talepleri nedeniyle dertte.

100 bayilik için 370 talep gelince, bayi adayları çareyi torpil aramakta buldu

 Tarım Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, daha önceden ‘iş ve atama’ için gelen vatandaşlara, şimdi bayi adayları da eklendi.

Hatta bazı bayi adaylarının, EBK bayisi olabilmek için, milletvekillerinden yardım istediği öğrenildi.

Bakanlık yetkilileri ise topu EBK’ya atıyor. Kurum da, bayi adaylarına not vererek, baskıları azaltmaya çalışıyor. Yoğun talep nedeniyle bayilik sayısının daha da arttırılması planlanıyor. 

 

 

 

http://www.patronlardunyasi.com/

Ekleme Tarihi
28.03.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Angus için torpil istediler




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız
 

niyazi alagöz 28.03.2011
besici

EBK kasap her ilde açilmasi gerekir sadece büyük şehirlerdeki vatandaşlar ucuz et yiyebilir diğer illerde yaşayan halkin ne gunahi var besiciler ucuz et satiyor almaya giddiğimizde pahali aliyoruz ???