Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 17 Mayıs 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

İçeriği çok kapsamlı olan fuarlar 6 – 10 Nisan tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
Sektörlerin beklenen buluşması olan gıda, ambalaj ve matbaa – reklamcılık fuarları tüm coşkusuyla bu yıl da beklentilere cevap verecek nitelikteki katılımıyla başlıyor.
 
TÜYAP tarafından yapılan açıklamada, "Tarımsal ürünlerin zenginliğiyle Çukurova Bölgesinde böylesine önemli sektörlerde düzenlediğimiz fuarlarımızın başta Adana olmak üzere tüm bölge ekonomisi ve yatırımları için katkılar sağlayacaktır.
 
Gıda, tarım ve tarıma dayalı sanayinin önemli şehri Adana, son dönemde ambalaj plastik sektörlerinde de ciddi yatırımlarla adından söz ettirmekte, bölge için büyük önem taşıyan projelerle sektör için önemli bir pazar haline gelmekte, Adana ve bölgesindeki nüfusun her yıl arttığını da düşündüğümüzde, bu pazarın önümüzdeki yıllarda da canlılığını sürdürecek olması kaçınılmazdır. Bu yıl ilki düzenlenecek olan matbaa ve reklamcılık fuarı, bölgemizde bulunan firmaların topluca bir arada görülmesi için olanak sunacak." denildi.
 
Açıklamada, "Geçtiğimiz yıl 30 binin üzerindeki ziyaretçisi ile sektörün bölgedeki en önemli buluşmaları haline gelen fuarlarımızın bu yıl da aynı hedefle gezileceğini umuyoruz. Yurtiçinden başta Mersin, Osmaniye, Hatay, Niğde, Kayseri, Gaziantep, Kahramanmaraş olmak üzere ve yurtdışından başta İran, Irak, Suriye ve KKTC’den gelecek on binlerce ziyaretçi pazar akşamına kadar açık kalacak fuarlarımızda, sektördeki gelişmeleri yakından takip edecek, ürünleri kıyaslama fırsatı bulacaklar.
 
KOSGEB desteği alan Çukurova Gıda / Gıda – Tek Fuarı 2011, kendi alanında önemli bir yer tutmaktadır ve beş gün süresince sektör profesyonellerinin ilgi odağı olacaktır." ifadesine yer verildi.(Cihan)

Ekleme Tarihi
01.04.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Gıda, ambalaj, matbaa ve reklamcılık firmaları TÜYAP Adana'da buluşuyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız