Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Endüstriyel gıda pazarına yönelik çalışmalarına hız veren Orkide Yağları, kadrosunu sektörün deneyimli isimleriyle güçlendiriyor. Sektörde büyük kuruluşlarda 30 yıldır başarıyla görev yapan Ahmet Yıldız, Orkide Yağları İstanbul Bölge Müdürlüğü Ev Dışı Tüketim ve Toptan satış Geliştirme Müdürlüğü’ne getirildi.
Orkide Yağları’nın endüstriyel sektörde Marmara Bölgesi’nde etkinliğini daha da arttırmayı hedeflediğini belirten İstanbul Bölge Müdürü Müfit Kantarcı, Yıldız’ın kendilerine büyük güç katacağını söyledi. 15 milyon euroluk yatırımla sektörde başrol oyuncusu olma yolunda önemli mesafe katettiklerini dile getiren Kantarcı, geniş ürün yelpazesi, pazarın beklentilerine uygun fiyat ve kalite politikasıyla hızlı bir büyüme grafiği çizdiklerini belirtti.
Ev Dışı Tüketim ve Toptan Satış Geliştirme Müdürü Ahmet Yıldız da, “Bornova'daki fabrikamızda yapılan yatırımla endüstriyel ürün grubunda yıllık 360 bin tonluk üretime ulaştık. Türkiye’de endüstriyel yağ sektöründe lider olmak amacımız. Endüstriyel bitkisel yağ olmadığı takdirde pasta, börek, kraker, bisküvi, tatlı ve diğer unlu mamuller üretilemez. Ürün performası açısından teknolojimiz çok ileri düzeyde. Özellikle geçmişimizde yağ üretimi konusunda çok önemli deneyimlerimiz var,” diye konuştu.
Yeni yatırımla gıdaya yönelik her türlü yağı üretir hale geldiklerini belirten Yıldız, bu üretimin sektörde Orkide’ye büyük avantaj sağladığını ve bayilere de tek markada bütün yağ portfoyünü satabilme kolaylığı getirdiğini söyledi. Endüstriyel yağ pazarı müşterilerinin aşçılar ve ustalar olduğunu kaydeden Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sektöre yeni girmemize rağmen bugünün değerlerine, her zaman dünün tecrübesini ekleyerek iyi bir ürün gamı hazırladık. İdeal Orkide markasıyla ustaların ideal yağlarını üretiyoruz. Ustaların alışkanlıklarını değiştirmek zor. Orkide’nin marka bilinirliği ve iyi demo ürünlerimizle ustaların idealini kolayca yakaladık. Türkiye'de toplam 1,5 milyon ton bitkisel yağ tüketiliyor. Bu miktarın dörtte biri olan 360 bin tonluk endüstriyel yağ pazarı var. Bu pazara hitap ederek gücümüzü daha da arttıracağız."(CİHAN)

Ekleme Tarihi
12.04.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Orkide, endüstriyel pazarda kadrosunu güçlendirdi




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız